ESPÀRRECS BLANCS I FAVETES A LA MENTA AMB POLS DE PERNIL
350 g favetes petites
Menta fresca
Pernil ibèric
Oli d’oliva
Sal
Ametlles torrades
Netegem els espàrrecs blancs traient-los la part del peu que és més dura i els pelem.
Posem una cassola amb aigua al foc amb un polsim de sal i bullim els espàrrecs durant uns vuit minuts. Passat el temps els traiem i deixem escórrer l’aigua que puguin portar.
Mentrestant en una safata amb un paper sulfuritzat posem el pernil ben escampat, tapem amb un altre paper sulfuritzat amb una altra safata a sobre, deixem durant uns minuts al forn a 150 ºC, perquè enrosseixi, un cop el tinguem al nostre gust l’hem triturat fins a aconseguir una pols molt fina.
Les favetes les tenia bullides, amanides amb menta fresca triturada i oli, des de feia uns dies.
Per servir, al plat posem els espàrrecs, amanim amb un raig d’oli hi escampem les favetes per tot el plat, acabem amb unes ametlles torrades trossejades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada