AMANIDA DE CREMA DE SARDINES
80 g de formatge ratllat
½ got d’oli d’oliva
½ got d’aigua
1 ceba tendra petita ratllada
PER A L’AMANIDA
160 g de tonyina amb oli10 tomàquets xerri
5 ous de guatlla
Pinyons torrats
Fulles de ruca
Triturar les sardines, el formatge ratllat i l’aigua. Anirem afegint a poc a poc l’oli mentre muntant la crema.
Aboquen en un bol el triturat hi afegim la ceba tendra que tindrem ratllada molt fina remenem molt bé tot el conjunt i reservem a la nevera.
Bullim els ous de guatlla en aigua i un pols de sal durant uns cinc minuts, refredem i pelem. Un cop freds els tallem per la meitat al llarg. Reservem
Rentem els tomàquets i partim-los per la meitat.
Escorrem la tonyina del seu oli
Per emplatar, posem la crema de sardines al fons del plat ben escampada, a sobre posem les meitats de tomàquets, les dels ous de guatlla i la tonyina esmicolada, a sobre les fulles de ruca i acabem amb els pinyons torrats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada