AMANIDA DE CREMA DE SARDINES


INGREDIENTS
 
6 sardines amb oli de llauna
80 g de formatge ratllat
½ got d’oli d’oliva
½ got d’aigua
1 ceba tendra petita ratllada

PER A L’AMANIDA

160 g de tonyina amb oli
10 tomàquets xerri
5 ous de guatlla
Pinyons torrats
Fulles de ruca

Triturar les sardines, el formatge ratllat i l’aigua. Anirem afegint a poc a poc l’oli mentre muntant la crema.

Aboquen en un bol el triturat hi afegim la ceba tendra que tindrem ratllada molt fina remenem molt bé tot el conjunt i reservem a la nevera.

Bullim els ous de guatlla en aigua i un pols de sal durant uns cinc minuts, refredem i pelem. Un cop freds els tallem per la meitat al llarg. Reservem

Rentem els tomàquets i partim-los per la meitat.

Escorrem la tonyina del seu oli

Per emplatar, posem la crema de sardines al fons del plat ben escampada, a sobre posem les meitats de tomàquets, les dels ous de guatlla i la tonyina esmicolada, a sobre les fulles de ruca i acabem amb els pinyons torrats.

 



 

Comentaris

Entrades populars