PASTÍS DE POMA I PANSES DE CORINT
INGREDIENTS
200 g. farina
200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat
Royal
100 g. mantega
2 pomes Golden
50 g de panses
de Corint, sense llavors
½ got de
Moscatell
Posem les panses amb remull amb moscatell, fins que les tinguem ben rehidratades. Reservem el Moscatell que ens a sobrat.
Pelem les pomes i les tallem a quadradets petits. Reservem.
A un bol batrem els ous, després, hi barregem la farina, el sucre i el llevat.
Mentrestant desfem la mantega al foc, i l’afegim al preparat anterior, posem la poma que hem tallat petita, remenem fins que ens quedi tot ben incorporat, afegim les panses que ja tindrem rehidratades i tornem a remenar, perquè s’integrin molt bé tots els ingredients.
Posem a coure al forn, que hem preparat a 200 ºC uns 20 minuts o fins que al punxar-lo la punta del ganivet ens surti neta.
Quan estigui cuit, el pintem amb una mica de melmelada de préssec aclarida amb un parerll de cullerades del Moscatell que ens a sobrat.
Deixem refredar completament, i ja el podrem desemmotllar. .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada