MOLLS AMB LA SEVA SALSA
1 caiena
Sal
Aigua
Netegem els molls en reservem els caps i les espines.
En separem els dos lloms de cadascun. Amb unes pinces retirem totes les espinetes una a una. Posem en una cassola les espines i l’aigua deixem reduir durant unes dues hores, per aconseguir un brou lleuger i espès.
Sofregim els caps a foc molt vaig per extreure l’oli dels molls. Reservar l’oli al que hem afegit el bitxo per que deixi el seu sabor.
Polvoritzar els lloms dels molls amb oli d’oliva per evitar que s’enganxin a la graella
Col·locar-los a mitjana altura per al costat de la pell.
Coure’ls durant 2 o 3 minuts pel costat de la pell i retirar-los. Salem-los lleugerament.
Abocar el refregit d’oli macerat amb el bitxo, sobre la cara interior dels lloms per acabar de cuinar-los.
Posar unes cullerades del refregit al fons del plat i col·locar els lloms hi ha sobre d’aquests una emulsió amb el sofregit sobrant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada