ARRÒS DE LLAMÀNTOL I RAP
1 ceba
2 tomàquets
Arròs
Sal
Oli d’oliva
PER AL BROU DE PEIX
1 cap de rapPeix de roca
1 tomàquet
1 ceba
Posem al foc una olla amb aigua, mentre s’escalfa netegem el peix, salem i en una paella amb oli, el fregim una mica, quan el tinguem llest el posem a l’olla, amb l’oli que ens a quedat sofregim la ceba i el tomàquet, i després tot cap a l’olla. Deixarem coure durant una mitja hora.
Ara és el moment una mica dur, però ho hem de fer matar el llamàntol.
Primer li traiem les potes llargues i els separarem les diferents parts i les pinces. Ara toca el cap, que el partirem a trossos. La cua la tallem a trossos que ja ens marca la clova.
A una paella per fer l’arròs, posem oli, salem i sofregim tots els trossos del llamàntol, reservem.
Amb el mateix oli que ens a sobrat confitem la ceba i després els tomàquets, quan ho tinguem el punt tornem a posar-hi el llamàntol, unes quantes voltes i afegim l’arròs, enrosin-lo una miqueta, afegim el brou que tenim reservat.
Anirem remenant de tant en tant fins que el tinguem al nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada