ARRÒS DE LLAMÀNTOL I RAP

 

INGREDIENTS

1 llamàntol
3 talls de rap (6 medallons)
1 ceba
2 tomàquets
Arròs
Sal
Oli d’oliva

PER AL BROU DE PEIX

1 cap de rap
 Peix de roca
1 tomàquet
1 ceba

Posem al foc una olla amb aigua, mentre s’escalfa netegem el peix, salem i en una paella amb oli, el fregim una mica, quan el tinguem llest el posem a l’olla, amb l’oli que ens a quedat sofregim la ceba i el tomàquet, i després tot cap a l’olla. Deixarem coure durant una mitja hora.

Ara és el moment una mica dur, però ho hem de fer matar el llamàntol.

Primer li traiem les potes llargues i els separarem les diferents parts i les pinces. Ara toca el cap, que el partirem a trossos. La cua la tallem a trossos que ja ens marca la clova.

A una paella per fer l’arròs, posem oli, salem i sofregim tots els trossos del llamàntol, reservem.

Amb el mateix oli que ens a sobrat confitem la ceba i després els tomàquets, quan ho tinguem el punt tornem a posar-hi el llamàntol, unes quantes voltes i afegim l’arròs, enrosin-lo una miqueta, afegim el brou que tenim reservat.

Anirem remenant de tant en tant fins que el tinguem al nostre gust.

 

 

 








 

Comentaris

Entrades populars