AMANIDA AMB FAVETES, PÈSOLS, BACALLÁ I ESCAROLA

 
INGREDIENTS

 200 g de morro de bacallà

200 de favetes

150 g de pèsols

Escarola

Oli d’oliva

Salsa romesco

Per aquesta preparació la salsa romesco l’he comprada preparada.

Netegem la part blanca de l’escarola amb aigua freda. L’escorrem i la reservem ben seca.

Escaldem les favetes amb aigua i sal, les escorrem i deixem refredar completament

Farem la mateixa operació amb els pèsols ja desgranats, un cop cuits escorrem i deixem refredar.

(Les favetes i els pèsols son comprats a la seva època. desgranats i reservats al congelador)

Confitem el bacallà a 80 ºC fins que les làmines se separin.

Per muntar el plat, col·loquem una llàgrima de romesco al plat, a sobre i escampem les favetes i els pèsols.

Al damunt i escampem les làmines de bacallà, acabem amb l’escarola amanida escampada per sobre.

 



 

Comentaris

Entrades populars