AMANIDA AMB FAVETES, PÈSOLS, BACALLÁ I ESCAROLA
200 g de morro de bacallà
200 de favetes
150 g de pèsols
Escarola
Oli d’oliva
Salsa romesco
Per aquesta preparació la salsa romesco l’he comprada preparada.
Netegem la part blanca de l’escarola amb aigua freda. L’escorrem i la reservem ben seca.
Escaldem les favetes amb aigua i sal, les escorrem i deixem refredar completament
Farem la mateixa operació amb els pèsols ja desgranats, un cop cuits escorrem i deixem refredar.
(Les favetes i els pèsols son comprats a la seva època. desgranats i reservats al congelador)
Confitem el bacallà a 80 ºC fins que les làmines se separin.
Per muntar el plat, col·loquem una llàgrima de romesco al plat, a sobre i escampem les favetes i els pèsols.
Al damunt i escampem les làmines de bacallà, acabem amb l’escarola amanida escampada per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada