CONILL ROSTIT AMB ROSSINYOLS
INGREDIENTS
1 ½ conill
250 g de rossinyols
4 grans d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
PER A LA SALSA
6 cullerades de vermut
2 cullerades de Bovril
4 cullerades d’oli d’oliva
1 branca de canyella
49 g de mantega
Per a l’oli de canyella posem en un cassó part de l’oli i la canyella, escalfar a foc mínim i deixa refredar.
Netegem bé els rossinyols, els posem en una paella amb un raig d’oli, elssofregim una mica i reservem.
Salpebrem els talls de conill, els posem en una cassola amb un bon raig d’oli
i deixem confitar a foc molt lent, durant una bona estona.
Anirem girant els talls de tan en tant perquè quedin ben enrossits per tots costats.
Passat el temps, afegim els bolets, hi deixem estofar durant un quart d’hora, tot el conjunt.
Quan hagi passat el temps de fer totes aquestes operacions anirem bellugant la cassola per espessir la salsa, i deixar-la al nostre gust.
Ja podrem sevir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada