CALAMARSONS AL PIL-PIL AMB GULES
INGREDIENTS
700 g de calamarsons
3 alls
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Netegem els calamarsons i els eixuguem molt bé, hi pelem els alls. Posem una cassola al foc amb un bon raig d’oli, afegim els alls quan encara és fred i que es vagin cuinant i deixant el seu gust.
Quan tinguem l’oli calent hi afegim els calamarsons i deixar-los coure només volta i volta perquè quedin ben tendres, i ens deixaran anar la seva aigua.
Empolsimem amb una mica de sal i pebre i els retirem a un plat.
En una paella farem el pil-pil sempre amb el foc al mínim, posem una mica de l’oli de la cassola amb gelatina dels calamarsons, i amb un colador de malla molt fina, remenem i de seguida veurem la diferència de textura, continuem fent aquesta operació fins que a la cassola no hi quedi ni oli ni gelatina.
Aboquem el pil-pil a la cassola, i amb molt de compte anirem afegint els calamarsons i les potes, les ales i les gules, remenem amb molt de compte ens quedi tot ben integrat.
Ens faràn falta unes bones llesques de pa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada