BACALLÀ AMB SALSA DE LLAGOSTINS I PEBROTS DEL PIQUILLO


 INGREDIENTS

 Dos lloms de bacallà de 150g c/u

6 llagostins

2 grans d’all

200 ml de fumet de peix

100 ml de crema de llet

Oli d’oliva

Sal

Pebre negre

1 ceba

Per preparar el bacallà:

En una paella, escalfem l’oli d’oliva, quan el tinguem calent afegim els lloms de bacallà que hem tallat en quatre trossos cadascun. Deixem coure uns tres minuts per cada costat o fins que quedi una mica daurat. L’empolsem amb una mica de sal i de pebre negre. Retirem i reservem.

Per preparar la salsa de llagostins i pebrots del piquillo:

En la mateixa paella, afegim una mica més d’oli d’oliva i sofregim la ceba i l’all tot ratllat molt fi i els couren fins que siguin ben cuits i daurats.

Afegim a la paella els llagostins i cuinem fins que quedin rosats. Seguidament, afegim els pebrots del piquillo, tallats en tirés fines.

Ara és el moment d’incorpori ari el fumet de peix i deixa que la salsa es cuini durant uns cinc minuts a foc mitjà perquè es barriguin el sabors.

Afegint la crema de llet i barregem molt bé total conjunt. Deixem coure uns minuts fins que la salsa espesseixi una mica. Salpebrem un punt al nostre gust.

Per servir al plat posem els trossos de llom de bacallà i uns llagostins, salsem per sobre amb la salsa dels llagostins i pebrots del piquillo.

 

Comentaris

Entrades populars