PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS D’ÀNEC
Agafem 9 pebrots del piquillo ja confitats i els posem en una safata de forn coberta amb un paper sulfurat a la base.
Pelem i laminem els grans d'all. Els distribuïm per sobre dels pebrots Salpebrem i hi afegim un raig d'oli d'oliva.
Portem la safata al forn durant 30 minuts a 180 ºC. Passats 15 minuts, girarem els pebrots. Un cop han passat els 30 minuts, els traiem del forn i els reservem a la mateixa safata.
Agafem dos confits d'ànec i els escalfem en una paella a foc mitjà-baix tapant la paella.
Pelem les escalunyes i les ratllem molt fines.
Quan els confits ja s'han escalfat, els traiem de la paella i els reservem en un plat.
En la mateixa paella on hem escalfat els confits confitarem les escalunyes. Si ens n’ha quedat massa, en traiem.
Esfilagarsem els confits d'ànec i reservem la carn en un plat.
Quan les escalunyes estan confitades, incorporem la carn esfilagarsada a la paella i ho coem tot junt un parell de minuts.
Agafem 1 llima i en ratllem la pell a la paella on tenim la carn d'ànec i les escalunyes. Ho integrem, salem i retirem del foc.
Farcim els pebrots amb l'ajuda d'una cullera. També podem fer-ho amb una màniga pastissera, i els tornem a posar a la safata on els hem enfornat abans amb els alls.
Pintem els pebrots amb una mica d’oli i els empolsem amb una mica de sèsam torrat picat amb un morter. Enfornem de nou els pebrots 8 minuts a 180 ºC.
Un cop tenim els pebrots fora del forn, ja els podem emplatar. Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada