BACALLA AMB ROSSINYOLS I FILETS D’ESPARRECS VERDS
INGREDIENTS
3 talls de bacallà dessalat de 200 g c/u.
Oli d’oliva
2 grans d’all
6 espàrrecs verds
200 g de rossinyols
40 ml de reducció de fons de carn
Sal
Pebre negre
Els rossinyols els tenia al congelador de la passada temporada
Confitem el bacallà cobert d’oli amb els alls i la farigola, a foc molt suau que no arribi a bullir durant uns 10 minuts.
Mentrestant en una paella amb una mica d’oli saltegem els rossinyols. Retirem i reservem
A la mateixa paella saltegem els espàrrecs, que ja tenim tallats al biaix, amb una mica d’oli, quan hàgim donat unes voltes hi afegim els bolets i la reducció de fons de carn, remenem perquè ens quedin molt ben amalgamats tots els ingredients.
Traiem el bacallà de l’oli. Reservem.
Per muntar el plat, posem el bacallà, pels voltants posem el saltat d’espàrrecs i rossinyols, salsem tot el conjunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada