MOLLS A LA PLANXA AMB ALFÀBREGA, TOMAQUES XERRI I GRANA PADANO

 


INGREDIENTS  

400 g de filets de moll  

150 g de tomàquets xerri

100 g de Grana Padano

Oli d'oliva verge extra

Sal

Pebre negre

Quan comprem els molls demanem que els treguin l’espina per fer-ne filets.

Esbandim els filets de moll i els eixuguem amb paper de cuina, per col·locar-los amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent folrada amb un full de paper vegetal.

Repartim els filets sobre el paper sulfurat durant 2-3 minuts, afegim-hi  els tomàquets xerri tallats per la meitat i continuar la cocció durant 2-3 minuts més per l’altre costat.

Finalment rectifiquem de sal i pebre.

Per servir, al plat posarem els filets dels molls calents amb els tomàquets i escampem encenalls de formatge Grana Padano

 


Comentaris

Entrades populars