MOLLS A LA PLANXA AMB ALFÀBREGA, TOMAQUES XERRI I GRANA PADANO
INGREDIENTS
400 g de filets de moll
150 g de tomàquets xerri
100 g de Grana Padano
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre negre
Quan comprem els molls demanem que els treguin l’espina per fer-ne filets.
Esbandim els filets de moll i els eixuguem amb paper de cuina, per col·locar-los amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent folrada amb un full de paper vegetal.
Repartim els filets sobre el paper sulfurat durant 2-3 minuts, afegim-hi els tomàquets xerri tallats per la meitat i continuar la cocció durant 2-3 minuts més per l’altre costat.
Finalment rectifiquem de sal i pebre.
Per servir, al plat posarem els filets dels molls calents amb els tomàquets i escampem encenalls de formatge Grana Padano
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada