CONILL AMB XANFAINA
INGREDIENTS
1 conill
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carbassó
1 ceba gran
6-8 tomàquets madurs
2 gots de cervesa
Oli
Sal
Pebre
Quan comprem el conill demanem que ens el tallin a trossos de la mida desitjada.
Posem oli a una cassola, salpebrem el conill i enrossim. Reservem
Mentrestant tallem les verdures a quadradets d’uns dos centímetres, salpebrem i reservem cadascuna per separat.
Amb l’oli que ens ha sobrat, anem saltejant les verdures, comencem amb la ceba, quan transparenta una mica hi posem el pebrot vermell, unes quantes voltes i al començar a canviar de color, afegim el carbassó, unes voltes més i posem l`albergínia i desprès el tomàquet ratllat, anem barrejant-ho tot, salpebrem.
Quan tinguem les verdures una mica confitades hi posem el conill i un got de cervesa, deixem coure a foc mitjà, una mitja hora.
Passat el temps ho provem per si tenim que rectificar de sal i pebre, posem l’altre got de cervesa, i que cogui fins que tinguem el conill al nostre gust.
Pero que bo es el conill i pensar que hi molta gent que no li agrada.
ResponEliminaUn plat de 10
petonets
Que buena que es la carne de conejo y que pena que hay mucha gente que no se la come! A nosotros nos encanta. Esa receta tuya me parece muy original y tiene que gustar a todos!
ResponEliminaBesos
muy rico
ResponEliminaQue bó, i amb verdures de temporá.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
bo bo, i ara que ja tenim per fer una bona sanfaina perfecte !!!
ResponEliminaMuy bueno,en casa el conejo nos gusta a todos.
ResponEliminaBesets.
Un bon conill y una bona salsa o xanfaina y tenim un plat exquisit.
ResponEliminaBesets
Ma mare també el fa igual, i és tan i tan bo!! Li hauré de dir que en faci i li publicaré la recepta al bloc! jeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
A casa no solem fer massa plats amb conill, més que res perquè en tenim un com a mascota i a mi em fa certa peneta cruspir-me els seus semblants... Però veient aquest conill amb samfaina que ens presentes, crec que podria fer una excepció! Ja li taparem els ulls al pobre Ratinyol!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
No soy de conejo.....pero a esa salsa.....esta deliciosa para mojar un pedazo de pancito!!.....se ve riquisimo este plato!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUn clàssic molt molt molt de casa nostra! Això sí, queno falti la cervesa! ;)
ResponEliminaNeus
ResponEliminaNo saben el que es perden. Moltes gracies.
Petons
Damilena
En casa nos encanta, y con esta receta necesitas muuuuucho pan
Besos
Señorita mandarina
Muchas gracias
Besos
me encanta el conejo, es dietético y fácil y rápido de preparar, me quedo con tu receta y la hago seguro.
ResponEliminaun beso
Tot i que a cas el conill té divisions d'opinions.. jo sempre que puc m'hi apunto!! magnific!!
ResponEliminaUna abraçada
Jo sóc una de les del grup de les rares, jeje, no m'agrada el conill, en canvi el pollastre, tal i com l'hs fet, ha d'estar riquíiiisim.
ResponEliminaPetonets.
Ja saps que m'agrada molt el conill... perfecte aquesta manera de fer-lo!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bona te aquesta recepta de conill, a nosaltres ens agrada molt, l'hi envio aquesta recepta en Joan. Petons
ResponElimina