MADUIXOTS A LA CREMA DE SAFRÀ
2 cullerades soperes de sucre
1 sobre de safrà de Verdu Saffròn
1 sobre de safrà de Verdu Saffròn
3 cullerades soperes de licor Vodka Caramel
A una olleta posem el safrà sense res mes, el portem al foc suau uns moments per torrar-lo una mica, quan el tinguem hi aboquem la crema de llet i el sucre, anem remenant perquè sens incorporin tots els ingredients, ara es el moment de posar-hi el licor, esperem que bulli tot plegat uns moments.
Aboquem la barreja a un recipient, esperem que es refredi una mica llavors o portem al congelador una mitjà hora, perquè agafi una mica de consistència però sense congelar-se.
Netegem els maduixots. Reservem
A la copa posarem una cullerada de la crema, a sobre anirem posant maduixots i crema, acabem amb un maduixot al centre i una cullerada de la crema per sobre.
Podem servir a un plat, encara que m'agrada mes amb copa.
A una olleta posem el safrà sense res mes, el portem al foc suau uns moments per torrar-lo una mica, quan el tinguem hi aboquem la crema de llet i el sucre, anem remenant perquè sens incorporin tots els ingredients, ara es el moment de posar-hi el licor, esperem que bulli tot plegat uns moments.
Aboquem la barreja a un recipient, esperem que es refredi una mica llavors o portem al congelador una mitjà hora, perquè agafi una mica de consistència però sense congelar-se.
Netegem els maduixots. Reservem
A la copa posarem una cullerada de la crema, a sobre anirem posant maduixots i crema, acabem amb un maduixot al centre i una cullerada de la crema per sobre.
Podem servir a un plat, encara que m'agrada mes amb copa.
Mmmm... unes postres originals, bonissimes i de temporada!!! M'agrada!!! ;-)
ResponEliminaUn petonas
Sònia
M'agrada la crema !!! prenc nota de la recepta
ResponEliminapetonets
Hola,
ResponEliminaQuina combinació més bona... i fresqueta. Unes postes fantàstiques!! Petonets
Una crema diferent, m'agrada la idea!
ResponEliminaHe menjat els maduixots de moltes maneres, però amb una crema de safrà no i em sembla una bona proposta.
ResponEliminaPetons.
Sion, m'apunto aquesta crema perquè m'ha semblat d'allò més original!!
ResponEliminaPetons!
Suposo que sense el licor també deu estar molt bo
ResponEliminaBona cuina
Les maduixes amb crema són molt bones, però amb el toc de licor de vodka i de safrà ja han d'estar delicioses!
ResponEliminaUn petó
M'encanta el safrà, i aquesta crema deu ser una delícia!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Una copa innovadora que caldrà provar.
ResponEliminaTinc pendent des de fa mooooolt temps provar la crema de safrà. Però no m'acabo d'atrevir, a casa el safrà no agrada gaire i em fa por que es noti massa el gust... Però tard o d'hora ho provaré!
ResponEliminaNo he provat mai la crema de safra, l'haurem de fer! Unes postres ben refrescants!! petó
ResponEliminaAquesta copa a part de molt bonica segur que és boníssima!!! provaré la crema de safrà, per tant et copio la recepta, amb el teu permís.
ResponEliminaPetonets!
Queda molt potent el sabor de safrà?. No me l'imagino en unes postres, ens haurem de deixar sorprendre!
ResponEliminaVaya idea original y buena.
ResponEliminaQue pinta tiene ese postre.
Besets
Mmmmmmmm que rico, pásate por mi blog y si te gustan algún premio te lo llevas es tuyo tu te los mereces.
ResponEliminaUn beso
Sion, aquest postre tan maravellós amb uns dels components més costosos del món, es perfecte per a menjar-lo després del arros "naufragat", una abraçada ........paco
ResponEliminaQuina copa més bonica i elegant! M'imagine que aquesta crema, amb el toc alcohòlic i el del safrà, deu estar boníssima. Et felicite per la recepta, maca!
ResponEliminaUna crema sorprenent i deliciosa. Te molt bona pinta, la foto ha quedat molt bonica i colorida. Besets.
ResponEliminaEncontrar la Felicidad en Pequeños Detalles
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Isabel
Espero que t’agradi
Un peto
La cuina de l’Eri
La crema de safra li dona un punt espacial
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaSi amb el sabor a safra, li canvia el gust
Un petonas
LA COCINERA DE BETULO
Va ser una prova per la recepta del 15, i ens va agradar força, fins i tot no varen fer la foto per aquell dia.
Petonets
Mercè
El resultat en boca es sorprenentment bo
Un peto
La lionesa - narcís
ResponEliminaPer descomptat, si no li poses també queda molt bé
Una abraçada
Anniki
Es un sabor diferent i refrescant
Petonets
Elsfogonsdelabordeta
Te un sabor diferent i molt bo
Un peto
Cristina
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
Petonets
Gemma
Crec que quan la faixis t’agradarà
Un petonas
Teresa
Entre molt bé i fresquetes
Petons
MaryLou
ResponEliminaTe la pots emporta, si la proves ja amb diràs.
Petons
Gloria
No queda un sabor potent, realment sorprèn agradablement el resultat
Petonets
Orquidea59
Original y buena, tienes razón
Besos
Trini Altea
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Paco
Desprès del teu arrosset el meu postra, un dinar perfecta
Una abraçada
Queti B.
Moltes gracies
Petons
Asela Masià
Sorprenent i molt bona
Petons