LLAGOSTINS A LA CREMA D`ENSIAM
INGREDIENTS
6 llagostins
100 g d’ensiam
100 g. d'escopinyes
1 ceba tendra
Caldo d`au (o aigua)
Mantega
Sal
A una olla amb aigua bullint, posem l`ensiam uns dos minuts, passat el temps escorrem i refredem amb aigua i gel. Reservem
Tallem la ceba tendra en juliana fina, la saltegem amb una mica de mantega, quan la tinguem, afegim una mica de caldo d’au, o una mica d’aigua, i que bulli uns deu minuts, passat el temps, traiem del foc i posem l`ensiam que tenim blanquejat, triturem amb la batedora i salpebrem. Passem-ho per un colador molt fi, posem-ho a la nevera a refredar.
Posem un cassó amb aigua al foc, un polsim de sal, quan bulli, posem els llagostins, deixem coure uns tres minuts, escorrem, passem per aigua freda, pelem i reservem
Obrim al vapor les escopinyes. Reservem
Per emplatar, farem unes ratlles al fons del plat amb la crema d`ensiam, els llagostins els tallem per la meitat, a sobre posem les escopinyes, també podem posar-hi una fulla de roure, per donar mes color.
Sencill, vistós i ha d'estar deliciós. Me l'apunto per un dia que no tingui masses ganes de treballar.
ResponEliminapetonets
Sion, precioso plato de langostinos que están soberbios de buenos,.......saludos paco
ResponEliminaque rico
ResponEliminaUMMMM que bó i facilet, no es pot demanar més.
ResponEliminaM'encanta!
Petonets.
Ets un mestre !!!
ResponEliminaHem sembla que copiaré la crema ..
petonets
Aixo ho tasto aquest cap de setmana
ResponEliminaPetonets
Ben lleugeret i bo!
ResponEliminaDeu ser ben gustós!
M'encisa! ;)
Faig una crema d'enciam tipus gaspatxo (amb vinagre i l'enciam cru) que ens agrada molt, així que m'animaré a provar aquesta crema, que ha de ser boníssima!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaEm resulta molt curiós la crema d'enciam.. no l'he tastat mai, però segur que és boníssima. Un plat molt bo, sa i maco! No es pot demanar més. Petons
Que bueno!No te diria que no a este plato.
ResponEliminaBesets.
Crema d'enciam!! :OOO Que bona! :)
ResponEliminaUna molt bona i original proposta
ResponEliminaEsto tiene que estar muy rico.
ResponEliminaBesets
Que interesante y delicioso!!....esto es algo que quiero probar ya!!.....me encanto la idea....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUn plato muy pero muy rico, me encanta.
ResponEliminaBesos
Encara no m'he animat a cuinar el ensiam, però aquest plat fa molt de goig.
ResponEliminaPetons.
Sion la crema d'enciam no l'he tastat mai, un plat molt sa i bo
ResponEliminamiquel
Això és una exquisidesa, quina idea més genial!
ResponEliminaMaR BV
ResponEliminaEs un plat fàcil i molt bo
Petons
Paco
Qualsevol plat amb llagostins es doblament bo
Una abraçada
Señorita mandarina
Gracias
Besos
Joana
ResponEliminaAixò es el plat ideal poca feina i ben bona
Petonets
Isabel
Moltes gracies
Un peto
Neus
Es fàcil, fresc i bo, si el proves ja amb diràs
Un peto
Xavier
ResponEliminaLleuger, fàcil i molt bo.
Una abraçada
Gemma
Espero la recepta d’aquest gaspatxo.
Petons
La cuina de L’Eri
Serveix per aprofitar les fulles mes verdes de l’enciam i que normalment es llencen, i a sobre esta boníssima
Petons
Mesilda
ResponEliminaEs un plat molt fresc i bo
Petons
Starbase
Si boniiiiisima, i a més a més es cuina d’aprofitament.
Una abraçada
Josep
Tens tota la raó
Una abraçada
Orquidea59
ResponEliminaEsta muy bueno
Besos
Foodtravelandwine
Si lo pruebas ya me diras
Besos
LA COCINERA DE BETULO
Animat a provar-ho queda molt bé i es cuina d’aprofitament
Petons
Miquel
ResponEliminaEsta molt bona, pel nostre gust esta clar
Una abraçada
Visc a la cuina
Queda molt bona
Petons
Què original, no he tastat mai una crema d'enciam! Posada així queda un plat molt vistós!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Un plat fresquíssim que fa estiu...La crema d´enciam no l´he tastada mai i li dóna un toc original plat i segur que un bon sabor al paladar.
ResponEliminaÉs un plat molt ràpid, i tan vistós!!!!
ResponEliminaQuina presentació més bonica!
Petons
m'apunto aixo de la crema d'ensiam.... i els llagostins tambe!!
ResponEliminaUna abraçada
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaSi la proves segur que t’agradarà, i serveix per acompanyar mols plats
Petonets
Cristina
Es una manera diferent de menjar amanida, jejejeje
Petons
Margarida
Tens tota la raó, es vistos i gustos
Un peto
St Hilari
Els llagostins li donen un toc al plat
Una abraçada