LLAGOSTINS A LA CREMA D`ENSIAM



INGREDIENTS

6 llagostins
100 g d’ensiam
100 g. d'escopinyes
1 ceba tendra
Caldo d`au  (o aigua)
Mantega
Sal  

A una olla amb aigua bullint, posem l`ensiam uns dos minuts, passat el temps escorrem i refredem amb aigua i gel. Reservem

Tallem la ceba tendra en juliana fina, la saltegem amb una mica de mantega, quan la tinguem, afegim una mica de caldo d’au, o una mica d’aigua, i que bulli uns deu minuts, passat el temps, traiem del foc i posem l`ensiam que tenim blanquejat, triturem amb la batedora i salpebrem. Passem-ho per un colador molt fi, posem-ho a la nevera a refredar.

Posem un cassó amb aigua al foc, un polsim de sal, quan bulli, posem els llagostins, deixem coure uns tres minuts, escorrem, passem per aigua freda, pelem i reservem

Obrim al vapor les escopinyes. Reservem

Per emplatar, farem unes ratlles al fons del plat amb la crema d`ensiam, els llagostins els tallem per la meitat, a sobre posem les escopinyes, també podem posar-hi una fulla de roure, per donar mes color.


Comentaris

  1. Sencill, vistós i ha d'estar deliciós. Me l'apunto per un dia que no tingui masses ganes de treballar.
    petonets

    ResponElimina
  2. Sion, precioso plato de langostinos que están soberbios de buenos,.......saludos paco

    ResponElimina
  3. UMMMM que bó i facilet, no es pot demanar més.
    M'encanta!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Ets un mestre !!!
    Hem sembla que copiaré la crema ..

    petonets

    ResponElimina
  5. Aixo ho tasto aquest cap de setmana
    Petonets

    ResponElimina
  6. Ben lleugeret i bo!
    Deu ser ben gustós!

    M'encisa! ;)

    ResponElimina
  7. Faig una crema d'enciam tipus gaspatxo (amb vinagre i l'enciam cru) que ens agrada molt, així que m'animaré a provar aquesta crema, que ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  8. Hola,
    Em resulta molt curiós la crema d'enciam.. no l'he tastat mai, però segur que és boníssima. Un plat molt bo, sa i maco! No es pot demanar més. Petons

    ResponElimina
  9. Que bueno!No te diria que no a este plato.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Que interesante y delicioso!!....esto es algo que quiero probar ya!!.....me encanto la idea....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  11. Un plato muy pero muy rico, me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  12. Encara no m'he animat a cuinar el ensiam, però aquest plat fa molt de goig.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Sion la crema d'enciam no l'he tastat mai, un plat molt sa i bo
    miquel

    ResponElimina
  14. Això és una exquisidesa, quina idea més genial!

    ResponElimina
  15. MaR BV
    Es un plat fàcil i molt bo
    Petons

    Paco
    Qualsevol plat amb llagostins es doblament bo
    Una abraçada

    Señorita mandarina
    Gracias
    Besos

    ResponElimina
  16. Joana
    Això es el plat ideal poca feina i ben bona
    Petonets

    Isabel
    Moltes gracies
    Un peto

    Neus
    Es fàcil, fresc i bo, si el proves ja amb diràs
    Un peto

    ResponElimina
  17. Xavier
    Lleuger, fàcil i molt bo.
    Una abraçada

    Gemma
    Espero la recepta d’aquest gaspatxo.
    Petons

    La cuina de L’Eri
    Serveix per aprofitar les fulles mes verdes de l’enciam i que normalment es llencen, i a sobre esta boníssima
    Petons

    ResponElimina
  18. Mesilda
    Es un plat molt fresc i bo
    Petons

    Starbase
    Si boniiiiisima, i a més a més es cuina d’aprofitament.
    Una abraçada

    Josep
    Tens tota la raó
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Orquidea59
    Esta muy bueno
    Besos

    Foodtravelandwine
    Si lo pruebas ya me diras
    Besos

    LA COCINERA DE BETULO
    Animat a provar-ho queda molt bé i es cuina d’aprofitament
    Petons

    ResponElimina
  20. Miquel
    Esta molt bona, pel nostre gust esta clar
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    Queda molt bona
    Petons

    ResponElimina
  21. Què original, no he tastat mai una crema d'enciam! Posada així queda un plat molt vistós!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  22. Un plat fresquíssim que fa estiu...La crema d´enciam no l´he tastada mai i li dóna un toc original plat i segur que un bon sabor al paladar.

    ResponElimina
  23. És un plat molt ràpid, i tan vistós!!!!
    Quina presentació més bonica!
    Petons

    ResponElimina
  24. m'apunto aixo de la crema d'ensiam.... i els llagostins tambe!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  25. Elsfogonsdelabordeta
    Si la proves segur que t’agradarà, i serveix per acompanyar mols plats
    Petonets

    Cristina
    Es una manera diferent de menjar amanida, jejejeje
    Petons

    Margarida
    Tens tota la raó, es vistos i gustos
    Un peto

    St Hilari
    Els llagostins li donen un toc al plat
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars