MOS DE MOZZARELLA I ANXOVES




INGREDIENTS

10 filets d’anxova de Conservas Serrats
6 boletes de mozzarella
Amanida variada
Tomàquets xerry
Olives negres
Oli d’oliva
Vinagre de modena
Sal

Trèiem les anxoves de la llauna i posem a escórrer una mica l’oli.

Posem la mozzarella, sobre paper de cuina per treure-li la mica d’aigua que pugui tenir, si en trobem amb el format de petites boletes serà l’ideal, sinó podem fer-les amb algun estri que tinguem.

Quan tinguem les boletes que necessitem, les enrotllem cadascuna una amb una anxova, si fes falta ho punxem amb un escuradents, que treurem al moment de servir.

Netegem l’amanida, la posem al plat amb els tomàquets tallats per la meitat i les olives, disposem a sobre les boles de anxova amb mozzarella, reguem amb oli i unes gotes de vinagre de modena.

Comentaris

  1. Quina amanida més bona! Ideal per les temperatures que ja vénen...
    Besets

    ResponElimina
  2. Queda oficialment inaugurada la temporada d'amanides. Genial!!!!!

    ResponElimina
  3. Així dona gust menga amanides, i ara comença la temporada. Petons

    ResponElimina
  4. Quina frescor que té aquesta amanida... Per apuntar-la. Petons

    ResponElimina
  5. Una bona amanida ara que comença a fer caloreta!

    ResponElimina
  6. Que bona amanida per la caloreta que ya va fent.
    Besets

    ResponElimina
  7. Amb la mozzarella sempre surten idees per fer primers frescos... Quasi sempre en tinc a casa... salut!!.

    ResponElimina
  8. Que de gust ve una amanida com aquesta amb anxoves.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Ara ve el temps de le aminides. Molt bona. Petons

    ResponElimina
  10. M'encanta aquesta proposta, les amanides com aquestes fan festa a la taula!

    ResponElimina
  11. Un mos que fa honor al nom del bloc. Jo per culpa de la hipertensió faig servir poc les anxoves... però m'agraden molt i així amb la mozzarella... doncs les haurè de tastar :)

    ResponElimina
  12. Jo faria més d'un mos d'aquesta amanida!!! petó

    ResponElimina
  13. El meu marit és un fanàtic de les amanides i de les anxoves, o sigui que aquest plat es recepta obligada.

    Un petonàs!

    ResponElimina
  14. Una amanida com aquesta és deliciosa. M'encanta amb l'anxova i la mozaarella.
    Petons!

    ResponElimina
  15. Visca les amanides fresquetes!! Amb anxoves i mozarella, quina delícia!

    ResponElimina
  16. Mira que m'agrada l'oli de les anxoves i en canvi ni m'agrada menjar-les.
    Un petonet

    ResponElimina
  17. Queti B
    Tents tota la raó
    Petonets

    Gemma
    Estem d’acord queda inaugurada
    Petonets

    Angels
    Ara que comença la temporada em de buscar-ne de noves
    Petons

    ResponElimina
  18. La cuina de l´Eri
    Si que te frescor
    Petons

    ANNAFS
    Ara les amanides venen molt de gust
    Petons

    Orquidea59
    Son plats que ara van molt bé
    Petons

    ResponElimina
  19. Ricard Sampere
    La mozzarela lliga molt i molt bé amb les amanides
    Una abraçada

    LA COCINERA DE BETULO
    Si que ve molt de gust
    Petons

    El plat blanc
    Tenim que buscar-ne de noves i atractives
    Petons

    ResponElimina
  20. Visc a la cuina
    Tenim amanides que poder ser gairebé plats de festa
    Petons

    Starbase
    A nosaltres ens passa el mateix, però una molt de tant en tant, encara podem.
    Una abraçada

    Teresa
    Tots els que vulguis jejeje
    Petons

    ResponElimina
  21. Petita cuina
    Si li prepares ja amb diràs
    Petons

    Mercè
    El conjunt queda molt bé
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    As encertat, visca les amanides fresquetes
    Petons

    Neus
    Sort que contra gustos no esta tot escrit jejeje,
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars