MOS DE MOZZARELLA I ANXOVES
INGREDIENTS
10 filets d’anxova de Conservas Serrats
6 boletes de mozzarella
Amanida variada
Tomàquets xerry
Olives negres
Oli d’oliva
Vinagre de modena
Sal
Trèiem les anxoves de la llauna i posem a escórrer una mica l’oli.
Posem la mozzarella, sobre paper de cuina per treure-li la mica d’aigua que pugui tenir, si en trobem amb el format de petites boletes serà l’ideal, sinó podem fer-les amb algun estri que tinguem.
Quan tinguem les boletes que necessitem, les enrotllem cadascuna una amb una anxova, si fes falta ho punxem amb un escuradents, que treurem al moment de servir.
Netegem l’amanida, la posem al plat amb els tomàquets tallats per la meitat i les olives, disposem a sobre les boles de anxova amb mozzarella, reguem amb oli i unes gotes de vinagre de modena.
Quina amanida més bona! Ideal per les temperatures que ja vénen...
ResponEliminaBesets
Queda oficialment inaugurada la temporada d'amanides. Genial!!!!!
ResponEliminaAixí dona gust menga amanides, i ara comença la temporada. Petons
ResponEliminaQuina frescor que té aquesta amanida... Per apuntar-la. Petons
ResponEliminaUna bona amanida ara que comença a fer caloreta!
ResponEliminaQue bona amanida per la caloreta que ya va fent.
ResponEliminaBesets
Amb la mozzarella sempre surten idees per fer primers frescos... Quasi sempre en tinc a casa... salut!!.
ResponEliminaQue de gust ve una amanida com aquesta amb anxoves.
ResponEliminaPetons.
Ara ve el temps de le aminides. Molt bona. Petons
ResponEliminaM'encanta aquesta proposta, les amanides com aquestes fan festa a la taula!
ResponEliminaUn mos que fa honor al nom del bloc. Jo per culpa de la hipertensió faig servir poc les anxoves... però m'agraden molt i així amb la mozzarella... doncs les haurè de tastar :)
ResponEliminaJo faria més d'un mos d'aquesta amanida!!! petó
ResponEliminaEl meu marit és un fanàtic de les amanides i de les anxoves, o sigui que aquest plat es recepta obligada.
ResponEliminaUn petonàs!
Una amanida com aquesta és deliciosa. M'encanta amb l'anxova i la mozaarella.
ResponEliminaPetons!
Visca les amanides fresquetes!! Amb anxoves i mozarella, quina delícia!
ResponEliminaMira que m'agrada l'oli de les anxoves i en canvi ni m'agrada menjar-les.
ResponEliminaUn petonet
Queti B
ResponEliminaTents tota la raó
Petonets
Gemma
Estem d’acord queda inaugurada
Petonets
Angels
Ara que comença la temporada em de buscar-ne de noves
Petons
La cuina de l´Eri
ResponEliminaSi que te frescor
Petons
ANNAFS
Ara les amanides venen molt de gust
Petons
Orquidea59
Son plats que ara van molt bé
Petons
Ricard Sampere
ResponEliminaLa mozzarela lliga molt i molt bé amb les amanides
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
Si que ve molt de gust
Petons
El plat blanc
Tenim que buscar-ne de noves i atractives
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaTenim amanides que poder ser gairebé plats de festa
Petons
Starbase
A nosaltres ens passa el mateix, però una molt de tant en tant, encara podem.
Una abraçada
Teresa
Tots els que vulguis jejeje
Petons
Petita cuina
ResponEliminaSi li prepares ja amb diràs
Petons
Mercè
El conjunt queda molt bé
Petons
Elsfogonsdelabordeta
As encertat, visca les amanides fresquetes
Petons
Neus
Sort que contra gustos no esta tot escrit jejeje,
Petons