TRONC DE PATATA
INGREDIENTS
Patates
Tonyina amb oli de Serrats
Ou dur
Amanides variades
Posarem a bullir l’ou. Quan el tinguem pelem i reservem.
La tonyina la traurem del seu pot i deixarem a un plat perquè s’escorri l’oli.
Els trossos mes grossos els guardarem per posar a sobre i la resta l’esmicolarem.
Netegem les patates, ja que les tenim que coure amb la seva pell.
Els hi tallem una mica de cada punta, perquè se’ns aguantin dretes i poder-les farcir. Les buidem una mica de dintre, amb un estri adequat o bé amb un ganivet, amb molt de compte de que no sens esberlin.
Bullirem la patata que em tret i les puntes.
Mentrestant fregirem els cossos de les patates a un casso o fregidora, posades de costat procurant que quedin coberts d’oli, doncs també sens couran de dintre, els hi anem donat la volta fins que les tinguem ven daurades. Posem sobre paper absorbent per retirar tot l’oli sobrant.
Quan tinguem les restes de patata bullides, en farem un puré en el que també hi posarem el rovell de l’ou que tenim bullit i la tonyina esmicolada.
Per servir, posem la patata omplim el cor amb la barreja que tenim preparada i a sobre un parell de trossos de tonyina una mica grossos. Acompanyem amb amanida variada.
Que delicia!!....y que hermoso ha quedado.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUn arte de comida!!! Fabuloso :)
ResponEliminadinar 5 estrelles ... com sempre perfecte !!
ResponEliminapetonets
Sion, si el arte es producto de la imaginación, sin lugar a dudas tu cocina tendria más de un oscar,.....paco
ResponEliminaQue original que ets amb les amanides.
ResponEliminaPetons
Fantàstic!!! Que maco que queda preparat així i a més boníssim. Petons
ResponEliminaQue presentaçió mes bonica.
ResponEliminaMolt bo el tronc de patata.
Besets
Boníssim i molt ben presentat, me'l menjaria ben a gust per sopar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A més d'una gran recepta, has fet una gran presentació!
ResponEliminaSion original y bueno me gusta la combinacion
ResponEliminamiquel
Quina presentació més bonica t'ha quedat.
ResponEliminaPetons.
Preciosa presentació i segur que boníssim.
ResponEliminaT'ha quedat un plat molt lluïdor. Gràcies per la idea!
ResponEliminaBesets
Sión, m'ha encantat la presentació!!
ResponEliminaI que bona que ha de ser aquesta amanida!
Petons!
Molt xulo i adequat per aquest temps!
ResponEliminaMolt bo, i amb una presentacio ben original!
ResponEliminaAdemas de buena,la presentacion esta de categoria!
ResponEliminaBesets.
Señorita mandarina
ResponEliminaGracias
Besos
Foodtravelandvine
Muchas gracias por el comentario
Un beso
Mari
Agradezco el comentario
Muchos besos
Isabel
ResponEliminaUna amanida una mica diferent
Petons
Paco
Noooo per favor que amb lo petita que es no hi cabrien pas, amb la imaginació ni a prou
Una abraçada
Neus
Es per no fer-les tan avorrides
Petonets
La cuina de l’Eri
ResponEliminaS’han de anar trobant variacions, si no sempre sembla que menges lo mateix, encara que sigui així de veritat.
Petonets
Orquidea59
Moltes gracies
Petonets
Elsfogonsdelabordeta
No deixa de ser un braç de patates, no!!
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
La cocinera de Betulo
Es per fer plats diferents
Un peto
Cristina
ResponEliminaMoltes gracies
Un peto
Queti B
S’ha de anar innovant, perquè si no es avorrit.
Petonets
Mercè
Si esta bo i la presentació es diferent, encara esta mes bo
Petons
Jordi
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
ANNAFS
Gairebé com un braç de patates
Petons
Mesilda
Moltes gracies
Petonets
Una ensalada molt ben combinada, a més t'ha quedat una presentació preciosa. Un beset.
ResponEliminame l'emporto que jo començo a fer bondat, aés que te molt bona fila...
ResponEliminaOstres!! la recepta de la crema de safrà m'ha agradat molt, i que fàcil i ràpida...te la pispoooo.
Una presentació sensacional, que converteix una clàssica amanida en un plat de festa!
ResponEliminaCaram!!! Ha quedat espectacular amb aquesta disposció tan artística!! Salutacions
ResponEliminaAsela Masià
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Petita cuina
Ara a l’estiu les amanides entren molt bé
La de la crema de safra si la proves ja amb diràs
Un peto
Gemma
Es perquè les amanides no siguin tan soses, i així sembla que mengis un senyor plat, jejeje
Molts petons
Francesc
Moltes gracies
Una abraçada
Quina amanida més original :) Està molt bé el teu blog, tens receptes curioses i tene una pinta bonissima!
ResponEliminaSalutacions, Lídia