ROAST BEEF
INGREDIENTS
2 k. de mitjana de vedella sense os
Oli d´oliva
Oli d´oliva
1 got de vi d´Oporto
Sal
Pebres variats de Verdú Cantó
Maizena
Aquesta recepta normalment es fa amb tall rodó de vedella, però a mi m’agrada més amb la mitjana “entrecot” tant va bé la part ampla com l'estreta, crec que amb aquesta carn queda molt més melosa, pel meu gust.
A una cassola posem una bona quantitat d’oli, quan el tinguem calent, posem la carn, sense posar-li sal ni pebre i l’enrossim bé per tots costats, quan la tinguem ben daurada, a foc lent deixem coure quinze minuts per quilo de carn, amb la cassola tapada i anem donant-li la volta de tant en tant (amb aquest tall van ser trenta minuts).
Passat el temps la posem a un plat i la salpebrem amb molta generositat per tots costats, tornem a posar a la cassola, afegim el vi d´Oporto, deixem coure deu minuts més donant la volta constantment. La traiem de la cassola i reservem.
A la mateixa cassola preparem la salsa, per cada got de suc que tenim a la cassola, posem una cullerada de les de cafè de Maizena, anem remenant per desenganxar tota la glassa que ha quedat a la cassola enganxada i fins que tinguem una salsa molt ben lligada.
Per servir, la tallem molt prima i acompanyem amb la salsa apart, que cadascú se la posi al plat i al seu gust.
Això si acompanyada de força pa.
que rico
ResponEliminaM'agrada la recepta i estic amb tu millor el tall d'entrecot.
ResponEliminapetonets
Pues sí, esa es una parte que siempre sale buena. Tú receta es espectacular!
ResponEliminaChiqueta, tens unes mans divines per a la cuina, i no parlem del cabell d´angel, maravellós........paco
ResponEliminaQue buena pinta tiene. Rico, rico.
ResponEliminaBesos
Nosaltres el fem amb vi negre, amb oporto ha de ser boníssim!
ResponEliminaJo no ho l'he fet mai amb mitjana de vedella. Ho tindré amb compte. T'ha quedat geial. Una abraçada
ResponEliminaM'encanta el roast beef, però no en menjo gairebé mai! Me n'has fet venir ganes!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Vaig pel pa per sucar la salseta.
ResponEliminaPetons.
És un plat pendent...d´aquells que sempre dius que faràs i al final...
ResponEliminaM´agrada el toc d´oporto.
Sion el pan ya lo pongo yo,la proxima vez lo probare con la mitjana como tu porque tiene que estar bueno
ResponEliminamiquel
Señorita mandarina
ResponEliminaSi que lo estaba, gracias
Besos
Isabel
La carn es mes melosa
Petons
Damilena
Muchas gracias
Besos
Paco
ResponEliminaMoltes gracies, com sempre m’afalagues
Una abraçada
Orquidea 59
Muchas gracias
Besos
El taller de cuina
Jo sempre el faig amb Oporto, queda molt bé
Petons
El plat blanc
ResponEliminaNo queda el tall tan rodo, però es molt mes melós
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Ten guardo un platet, jejeje
Petons
Cristina
Es d’aquells plats que els nomes de tant en tant, i no se el perquè, doncs esta mol bo.
Petons
Miquel
Amb la mitjana queda molt melosa, si la proves ja amb diras
Una abraçada
Jo també prefereixo la mitjana per fer el roastbeef, molt miloor que el tall rodó ;)
ResponEliminaPerò jo el faig al forn...
Acompanyat d'una compota de poma queda deliciós!
A casa no som molt de menjar carn, però així, guisadeta, deu estar ben tendra... Miraré de fer-ne, però ja tinc una llista llarguíssima de les receptes teues pendents. A ta casa, menjar deu ser un festival!
ResponEliminaBesets
Tampoc he provat amb aquest tipus de carn... Fins ara sempre amb tall rodó. però sembla evident que així guanya. Salut!.
ResponEliminaYo tampoco lo he probado nunca.pero no me importaria empezar por este...tiene un corte riquisimo.
ResponEliminaBesets.
Quina delícia. No he provat mai el roast beef, però sempre he volgut fer-ho. Creia que era més elaborat, la veritat que la teua recepta m'ha agradat molt i també la recomanació de la carn. Besets.
ResponEliminaQuina pinta té aquest roast beef Asun. Petons
ResponEliminaLa pinta es bonissima, apa que no devieu gaudir d'aquest plat!!!
ResponEliminapetons