TRONC DE PATATA




INGREDIENTS

Patates
Tonyina amb oli de Serrats
Ou dur
Amanides variades

Posarem a bullir l’ou. Quan el tinguem pelem i reservem.

La tonyina la traurem del seu pot i deixarem a un plat perquè s’escorri l’oli.
Els trossos mes grossos els guardarem per posar a sobre i la resta l’esmicolarem.

Netegem les patates, ja que les tenim que coure amb la seva pell.

Els hi tallem una mica de cada punta, perquè se’ns aguantin dretes i poder-les farcir. Les buidem una mica de dintre, amb un estri adequat o bé amb un ganivet, amb molt de compte de que no sens esberlin.

Bullirem la patata que em tret i les puntes.

Mentrestant fregirem els cossos de les patates a un casso o fregidora, posades de costat procurant que quedin coberts d’oli, doncs també sens couran de dintre, els hi anem donat la volta fins que les tinguem ven daurades. Posem sobre paper absorbent per retirar tot l’oli sobrant.

Quan tinguem les restes de patata bullides, en farem un puré en el que també hi posarem el rovell de l’ou que tenim bullit i la tonyina esmicolada.

Per servir, posem la patata omplim el cor amb la barreja que tenim preparada i a sobre un parell de trossos de tonyina una mica grossos.  Acompanyem amb amanida variada.


Comentaris

  1. Que delicia!!....y que hermoso ha quedado.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  2. dinar 5 estrelles ... com sempre perfecte !!

    petonets

    ResponElimina
  3. Sion, si el arte es producto de la imaginación, sin lugar a dudas tu cocina tendria más de un oscar,.....paco

    ResponElimina
  4. Que original que ets amb les amanides.
    Petons

    ResponElimina
  5. Fantàstic!!! Que maco que queda preparat així i a més boníssim. Petons

    ResponElimina
  6. Que presentaçió mes bonica.
    Molt bo el tronc de patata.
    Besets

    ResponElimina
  7. Boníssim i molt ben presentat, me'l menjaria ben a gust per sopar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. A més d'una gran recepta, has fet una gran presentació!

    ResponElimina
  9. Sion original y bueno me gusta la combinacion
    miquel

    ResponElimina
  10. Quina presentació més bonica t'ha quedat.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Preciosa presentació i segur que boníssim.

    ResponElimina
  12. T'ha quedat un plat molt lluïdor. Gràcies per la idea!
    Besets

    ResponElimina
  13. Sión, m'ha encantat la presentació!!
    I que bona que ha de ser aquesta amanida!
    Petons!

    ResponElimina
  14. Molt xulo i adequat per aquest temps!

    ResponElimina
  15. Molt bo, i amb una presentacio ben original!

    ResponElimina
  16. Ademas de buena,la presentacion esta de categoria!
    Besets.

    ResponElimina
  17. Señorita mandarina
    Gracias
    Besos

    Foodtravelandvine
    Muchas gracias por el comentario
    Un beso

    Mari
    Agradezco el comentario
    Muchos besos

    ResponElimina
  18. Isabel
    Una amanida una mica diferent
    Petons

    Paco
    Noooo per favor que amb lo petita que es no hi cabrien pas, amb la imaginació ni a prou
    Una abraçada

    Neus
    Es per no fer-les tan avorrides
    Petonets

    ResponElimina
  19. La cuina de l’Eri
    S’han de anar trobant variacions, si no sempre sembla que menges lo mateix, encara que sigui així de veritat.
    Petonets

    Orquidea59
    Moltes gracies
    Petonets

    Elsfogonsdelabordeta
    No deixa de ser un braç de patates, no!!
    Petons

    ResponElimina
  20. Visc a la cuina
    Moltes gracies
    Petons

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    La cocinera de Betulo
    Es per fer plats diferents
    Un peto

    ResponElimina
  21. Cristina
    Moltes gracies
    Un peto

    Queti B
    S’ha de anar innovant, perquè si no es avorrit.
    Petonets

    Mercè
    Si esta bo i la presentació es diferent, encara esta mes bo
    Petons

    ResponElimina
  22. Jordi
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ANNAFS
    Gairebé com un braç de patates
    Petons

    Mesilda
    Moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  23. Una ensalada molt ben combinada, a més t'ha quedat una presentació preciosa. Un beset.

    ResponElimina
  24. me l'emporto que jo començo a fer bondat, aés que te molt bona fila...

    Ostres!! la recepta de la crema de safrà m'ha agradat molt, i que fàcil i ràpida...te la pispoooo.

    ResponElimina
  25. Una presentació sensacional, que converteix una clàssica amanida en un plat de festa!

    ResponElimina
  26. Caram!!! Ha quedat espectacular amb aquesta disposció tan artística!! Salutacions

    ResponElimina
  27. Asela Masià
    Moltes gracies
    Petonets

    Petita cuina
    Ara a l’estiu les amanides entren molt bé
    La de la crema de safra si la proves ja amb diràs
    Un peto

    Gemma
    Es perquè les amanides no siguin tan soses, i així sembla que mengis un senyor plat, jejeje
    Molts petons

    Francesc
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  28. Quina amanida més original :) Està molt bé el teu blog, tens receptes curioses i tene una pinta bonissima!
    Salutacions, Lídia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars