TOTS A BORD AMB JOHNNIE WALKER

 

 
 
Abans de tot voldríem donar les gracies ja que és de ben nascuts ser agraïts, a Gastroblocaires, Acción y comunicación i a Johnnie Walker, per l'estona tan agradable que ens van fer passar, junt amb altres blocaires a bord d'un maravellos vaixell.

 


 
Aquest dilluns passat va atracar al Port Vell de Barcelona, el vaixell, Johnnie Walker & Sons Voyager, per presentar el seu exclusiu Odyssey, un triple malta del qual nomes arribaran 42 ampolles a tot l’estat espanyol, l’ampolla és una rèplica de l’original dissenyada per gronxar-se al compàs de les onades del mar i inspirada en els viatges del més aventurer de la família Walker.
.

 

 
 
Ens va donar la benvinguda a bord del vaixell Mr.Tom Jones, Global Brand Ambassador, un autèntic dandi i bon comunicador de la essència de la marca Walker,  que ens va explicar la historia i el naixement de la marca Johnnie Walker (1820), a una petita tenda de queviures de la població de Ayrshire, Escòcia, i que  quan el tren va arribar  a la població, la majoria de fabricants de whiski de la zona el van aprofitar per expandir-se cap a Anglaterra, però que ells van preferir més els vaixells per arribar així  a tot el mon.


 

També ens va explicar algunes anècdotes, com que el disseny quadrat de les seves ampolles és deguda a que amb aquesta forma ocupaven menys espai, i era mes fàcil de transportar-les a bord dels vaixells, per tant és trencaven menys i els patrons no tenien pèrdues, ja que anaven a comissió com ambaixadors de la marca; que el dibuix del logotip de la marca, el dandi angles és obre del dibuixant Tom Browne,  i que la disposició amb diagonal de les etiquetes es per fer més visible el nom de la marca ja que al principi era més llarg.

 


 Desprès ens van oferir un tast del Johnnie Walker Blue Label Reserve,  un blend excepcional elaborat amb 16 whiskies seleccionats entre els més fins i delicats de les reserves de la Johnnie Walker. Només una de cada mil bótes (dels 7 milions en total de què disposa la casa Walker) reuneix els sabors i les propietats excepcionals per formar part de la barreja


   
  



Passant a la coberta superior on ens van oferir una selecció de cóctels:

Gold fashioned  Johnnie Walker Gold Label Reserve, sucre de canya, Bitter, pell de taronja i cirera maraschino.
Golden apple cooler  Johnnie Walker Gold Labet Reserve, llima acabada d'esprémer, suc de poma, xarop de canyella i poma.
Golden horse's neck  Johnnie Walker Gold Labet Reserve, Ginger ale Faver Tree i pell de llimona.
Scotch Sour  Johnnie Walker Gold Labet Reserve, suc de llimona acabada d'esprémer, xarop de sucre, clara d'ou i angostura.

Tots ells servits oer un bartender molt profesional i simpatic


 

Comentaris

  1. No em vaig apuntar perque el whisky no m'agrada, però ara em sap greu, ja veig que ho veu passar molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Que bé us ho vau passar!! quina enveja poder gaudir d'aquest viatge amb vaixell. Del whisky no tant, que no m'agrada!! jejeej!!
    Petonets!

    ResponElimina
  3. esta vez no hubo suerte y no tuve plaza.Seguro que fue una experiencia interesante
    Bona revetlla

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies!!!! ser que es va fer aquesta activitat però aquesta és la primera entrada que veig. M'ha agradat molt, i m'encanten aquestes annècdotes dels inicis.
    Gràcies de nou i felicitats per l'oportunitat!
    Bon cap de setmana, bonica , i bona revetlla!

    ResponElimina
  5. Tampoc us en perdeu una!!! Ben fet!!! Jo també hagués vingut!!! Tot i el perill d'acabar piripona!!! ptns

    ResponElimina
  6. Una pena que es fes un dilluns, ja que com a bon amant del Whisky, m'hagués agradat molt, una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Llàstima que en dilluns jo no podia venir, perquè m'hauria encantat!
    Fins i tot a mi que sóc abstèmia, je je je... :)

    ResponElimina
  8. Un luxe de trobada, i jo ni saber-ho... com us ho feu... una copeta l'hagués fet i tot!petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars