CAKE AMB FRUITES I XOCOLATA
INGREDIENTS
200 g. farina
200 g. sucre
3 ous
1 paquet llevat
Royal
100 g. mantega
Ratlladura de
pell d’1 llimona
Melmelada de
llimona amb taronja (aquí)
Meló verd
confitat
Flocs de xocolata
del 70% de cacau
PER LA
COBERTURA:
1 rajola xocolata
negre Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
El dia abans de
fer el pastis, posem els flocs de xocolata al congelador. Doncs tardarà més a
desfer-se.
A un bol batrem
els ous, quan els tinguem escumosos, afegim el sucre, continuem batent fins que
el tinguem ben diluït, llavors hi barregem la farina, i el llevat, continuem
remenant per incorporar molt bé tot el conjunt.
Mentrestant
desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat anterior, remenem fins que
ens quedi tot ben incorporat. En aquest punt i barregen el meló confitat que ja
tenim tallat a cuadrets petits i els flocs de xocolata, remenem i ho aboquem el
preparat al motlle.
Posem a coure al
forn, que el tindrem prescalfat a 200º C. uns 20 minuts o fins que al punxar-lo
la punta del ganivet ens surti net.
Quan estigui
cuit, deixem refredar.
Un cop s’hagi
refredat, desemmotllem, obrim per la meitat i escampem melmelada de préssec
aclarida amb unes gotes d’aigua, tornem a posar l’altra meitat a sobre.
Preparem la
cobertura, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir,
mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i la mantega a un cassó i el
posem dins la cassola per desfer la barreja al bany Maria, anirem remenat fins
que comproven que ja la tenim al punt.
Recobrim amb la
xocolata, tot el pastis i decorem al gust.
hummmmmmmmmmmm per lleparse els dits
ResponEliminaQue bonic que t'ha quedat, i ha de ser tan bo...
ResponEliminaT'ha quedat xulíssim! I amb xocolata, ummmmm de vici! Un petó!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaSión i Miquel; Ideal per els "xocoadictes" i per els que no ho són i per els que els agrada provar coses noves i per els que saben que mengant un tast d'aquest cake trobaran el gust de les coses ben fetes¡¡
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Quin pastís us heu marcat! Tradicional amb un punt d'innovació...de 10.
ResponEliminaMuy bueno este cake y casan magnificamente esta combinacion de chocolate y fruta¡
ResponElimina