TIMBAL D’ESTIU
Com que encara ens fa calor vaig aprofitar per
preparar aquest timbal, es un saborós i fàcil primer plat.
INGREDIENTS
2 patates grosses
2 branques de tomàquets xerri
1 llauna de tonyina
3 ous
½ pebrot verd
½ pebrot vermell
Taperes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Bullim les patates senceres i sense pelar-les,
amb aigua i un polsim de sal.
Un cop cuites, les refresquem sota l’aixeta.
Quan les tinguem fredes les tallem a rodanxes i reservem.
Bullim els ous, com tinguem costum de fer-ho.
Quan els tinguem cuits els pelem i tallem a rodanxes. Reservem
Netegem els tomàquets i el partim per la
meitat. Reservem
Escorrem la tonyina del seu oli i reservem.
Preparem la vinagreta, tallem el pebrot verd i
el vermell a trossets petits, els posem a un bol, salpebrem, afegim un raig d’oli
i les taperes, remenem molt bé i reservem.
Per muntar el timbal, al plat posem una capa
de rodanxes de patata, una capa de tomàquets que tenim partits, amanim amb un
fil d’oli, una capa de rodanxes d’ou dur, posem un altra capa de tomàquets i
coronem amb les puntes petites dels ous durs.
Amanim amb l’oli de la vinagreta i escampem la
resta pel voltant del timbal.
uoo que booo!!! m'agrada molt i ara encara fa temps de menjar-ne ! petons
ResponEliminaAquest és un primer plat esplèndid. Mi sobren les tàperes, no són el meu fort, però unes olives sense pinyol les han de substituir la mar de bé, penso.
ResponEliminaUna abraçada.
Molt bona combinació! Molt fresca i saborosa, m'ageada molt, i a mês facil, no es pot demanar més! Un petó
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Doncs si, encara venen de gust plats frescos. Molt bon plat!! Petons
ResponEliminaUna bona amanida sempre ve de gust i és molt sana! aquesta entra pel ulls de bona!!! bona setmana!
ResponEliminaDeliciós, Sión!!
ResponEliminaBoníssim aquest timbal Sion!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Combinacion fantastica y super apetecible¡¡
ResponEliminaUna abraçada