CANELONS DE CARBASSÓ
INGREDIENTS
2 carbassons
4 talls de pernil dolç no massa prim
150 g formatge tendre
Formatge ratllat
Farina
Llet
Pols de nou moscada
Oli d’oliva
Sa
Pebre negre
Passem per l’aigua els carbassons, els tallem
les puntes i en fem làmines fines al llarg, amb la mandolina.
A una planxa amb unes gotes d’oli els courem
uns segons per cada costat. Reservem
Sobre paper film, posem quatre talls de carbassó
sobreposats pels costats, a sobre cobrim amb un tall de pernil dolç, posant-hi a sobre els
talls de formatge, enrotllem ajudant-nos amb el paper film. Els posem a la
safata per anar al forn.
Preparem una beixamel, com tinguem costum de
fer-la i napem els canelons, espolsem amb formatge ratllat i els portem al forn que
ja tindrem preescalfat a 180º C, deixem gratinat uns cinc minuts o fins que els
tinguem al nostre gust.
hummmmmmmmmmmmmmmmmmmm que bons
ResponEliminaEm sembla que ja tinc el dinar demà!! A casa hi ha carbassons, pernil dolç i formatge, i m'agrada tot; per tant... dinar planificat!
ResponEliminaMolts petons!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Han de ser boníssims, i ben lleugers! Petons!
ResponEliminaQuina passada de canelons, molt originals!
ResponEliminaQuina idea m'has donat, gràcies!!
ResponEliminaMuas
Ja me'ls imagino també amb un espàrrec banc al centre...
ResponEliminaBoníssims,
ohhhhh, m'encanta! Senzillament deliciós. Apuntat per un dilluns, que tinc a dinar les nebodes.
ResponEliminaM'agrada moltíssim aquesta recepta, apuntada queda! Un petó bonica!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden