CONILL AMB RAP I GAMBES
INGREDIENTS
2 cuixes de conill
4 talls de rap
4 gambes
1 ceba
1 pebrot verd petit
2 tomàquets
Ametlles i avellanes torrades
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Posem oli a una cassola, la portem al foc i
sufragui’m el conill, quan el tinguem enrossit, afegim les verdures tallades a
trossets, donem unes voltes, afegim la cervesa i deixem coure durant uns quaranta minuts.
Mentrestant salem, enfarinem el rap i el
fregim a part en una paella amb oli d’oliva. Reservem
Passat el temps passem la salsa pel colador
xines, el tornem a posar a la cassola,
afegim el conill, el rap que tenim reservat, les gambes i la picada d’avellanes
i ametlles, deixem coure uns deu minuts més
Necessitarem una bona barra de pa.
Un mar i muntanya excel·lent!!! bona setmana!
ResponEliminatremendo este mar y montaña
ResponEliminaBona setmana
Tiene una pinta deliciosa, la verdad es que entra solo!
ResponEliminaBesos mil
Un conill molt ben acompanyat!!! Petons!
ResponEliminaSion i Miquel; Un mar i muntanya molt i molt complert!!
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sion!!
mar i muntanya diferent ... amb conilll ....que bo!!
ResponEliminaMare meva Sión....no se quin dels tres ingredients m'agrada mes, pero els tres junts a de ser la pera!!!!!
ResponEliminaPetonets