CILINDRES DE PASTA BRICK AMB GAMBES I AMANIDA
INGREDIENTS
2 fulles de pasta brick
Mantega
8 gambes
4 palets de surimi
1 ceba tendra
¼ de cogombre
Maionesa
½ llimona
Un polsim de pebre vermell de la Vera
Sal
Pebre negre
Escalfem el forn a 180º C.
Tallem els fulls de pasta brick a tires
llargues d’uns 4 centímetres d’ample, les pintem amb una mantega i enrotllem
fent uns petits cilindres.
Posem els cilindres a una safata per anar al
forn, folrada de paper sulfuritzat, enfornem durant uns tres minuts o fins que
els tinguem daurats. Passat el temps els traiem amb molta cura i deixem
refredar.
Escorrem la llimona, la barregem amb la
maionesa (en aquesta ocasió comprada) i el pebre vermell, un polsim de sal i un
de pebre negre.
Pelem la ceba tendra, el cogombre i els tallem
a trossets petits, quan ho tinguem llest, ho barregem a la maionesa. Reservem
També pelem les gambés i les courem a la
planxa, quan les tinguem les tallem a rodelles, així com els palets de surimi,
també ho barregem tot al preparat anterior.
Reservem tot el preparat a la nevera tapat amb
paper film.
Al moment de servir, farcim els rotllets i cap
a taula.
Em sembla una idea ben original y que bo que té que quedar! M'agrada el fet de posar-hi la pasta brick, que li ha d'aprotar un toc cruixent boníssim i amb aquest farcit... irresistible!!
ResponEliminaUna abraçada!
Quina pinta mes bona que tenen. Una abraçada
ResponEliminabonissimmmmmmmmmmmmmmm
ResponEliminaquin aperiitu tan fantastic!! te´molt bona pinta! petons
ResponEliminammm. sóc fan de la pasta brick i la fil·lo, super cruixent i amb moltes possibilitats.
ResponEliminaAmb aquest farcit han de quedar uns cilindres boníssims!