RAJADA I RAP AL PIL-PIL
INGREDIENTS
300 g de rajada
300 g de rap
16 musclos
16 cloïsses
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem les cloïsses, i els musclos.
A un cassó amb una mica d’aigua farem obrir
les cloïsses, posant-les a un plat segons es vagin obrint. Al mateix cassó i
amb l’aigua que tenim farem obrir els musclos.
Retirem totes les cloves de les cloïsses i dels
musclos, reservem a un plat, així com
l’aigua.
Trossegem la rajada a la mida que vulguem, dels
talls de rap en separem els dos medallons.
Posem oli a una cassola, quan el tinguem
calent, posem els talls de peix, només volta i volta, ens deixarà anar la
gelatina. Recollim tot l’oli de la cassola, deixant-hi el peix, amb l’escalfor
ens anirà deixant més gelatina, que anirem afegint a la que tenim reservada.
Al cap d'una estoneta, posem al pot de la batedora la gelatina,
l’aigua de les cloïsses i dels musclos, i un raig d’oli. Emulsionem amb la
batedora, ens quedarà un pil- pil espès.
Afegim a la cassola, les cloïsses i els musclos
amb la rajada i el rap. La portem al foc que tindrem molt suau, anirem
movent-la durant uns minuts perquè ens quedin tots els ingredients ben
incorporats.
Per servir, al plat posarem la rajada, els
medallons de rap, les cloïsses i els musclos, salsarem.
uhmmmm se ve muy muy rico, esto me encantará!!
ResponEliminaeEpectacular, a eso si que me apunto. Me encanta!!!
ResponEliminaMmmmm! Boníssim! Ha d'estar boníssim! Una abraçada bonica!
EliminaLes receptes que m'agraden
Segur que el peix queda molt gustós, amb aquesta salseta tan bona! Una proposta deliciosa, Sión.
ResponEliminaAmb aquesta salsa, aquest peix ha de ser deliciós!!! Petons!
ResponEliminasaps que no he tastat mai la rajada???? Imperdonable, ja ho sé :(
ResponEliminaA veure si m'animo amb la teva recepta!!!!