TIMBAL D’ESTIU





Com que encara ens fa calor vaig aprofitar per preparar aquest timbal, es un saborós i fàcil primer plat.

INGREDIENTS

2 patates grosses
2 branques de tomàquets xerri
1 llauna de tonyina
3 ous
½ pebrot verd  
½ pebrot vermell
Taperes
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Bullim les patates senceres i sense pelar-les, amb aigua i un polsim de sal.
Un cop cuites, les refresquem sota l’aixeta. Quan les tinguem fredes les tallem a rodanxes i reservem.

Bullim els ous, com tinguem costum de fer-ho. Quan els tinguem cuits els pelem i tallem a rodanxes. Reservem

Netegem els tomàquets i el partim per la meitat. Reservem

Escorrem la tonyina del seu oli i reservem.

Preparem la vinagreta, tallem el pebrot verd i el vermell a trossets petits, els posem a un bol, salpebrem, afegim un raig d’oli i les taperes, remenem molt bé i reservem.

Per muntar el timbal, al plat posem una capa de rodanxes de patata, una capa de tomàquets que tenim partits, amanim amb un fil d’oli, una capa de rodanxes d’ou dur, posem un altra capa de tomàquets i coronem amb les puntes petites dels ous durs.

Amanim amb l’oli de la vinagreta i escampem la resta pel voltant del timbal.


Comentaris

  1. uoo que booo!!! m'agrada molt i ara encara fa temps de menjar-ne ! petons

    ResponElimina
  2. Aquest és un primer plat esplèndid. Mi sobren les tàperes, no són el meu fort, però unes olives sense pinyol les han de substituir la mar de bé, penso.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Molt bona combinació! Molt fresca i saborosa, m'ageada molt, i a mês facil, no es pot demanar més! Un petó

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  4. Doncs si, encara venen de gust plats frescos. Molt bon plat!! Petons

    ResponElimina
  5. Una bona amanida sempre ve de gust i és molt sana! aquesta entra pel ulls de bona!!! bona setmana!

    ResponElimina
  6. Combinacion fantastica y super apetecible¡¡
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars