AMANIDA VARIADA AMB FUMATS
INGREDIENTS
200 g. salmó fumat
200 g. bacallà fumat
100 g. verat fumat
4 anxoves salades
Escarola
Endívies
canonges
1 ceba tendra
Oli d’oliva
Vinagre de Xeres
Sal
Netegem les verdures, rentem, escorrem i
tallem a tires d’uns dos centímetres, les barregem bé. Reservem.
Preparem la vinagreta, a un bol posem una mica
de vinagre (al gust de cadascú), l’oli i la ceba tendra picada molt fina.
Tallem les anxoves molt petites i també les posem a la vinagreta barregem molt
bé tots el ingredients.
Amanirem les verdures amb aquesta vinagreta,
que no els hem posat sal ja que la vinagreta amb les anxoves tindrà un punt de
sal
A una safata per servir posem totes les
verdures, repartim els fumats que tenim tallats a tires intercalant els colors,
o com ens sembli millor, amanim amb la vinagreta i cap a taula.
m'agrada aquest tipus d'amanides, sempre que les trobo en una carta acostumo a demanar-ne perquè no en faig mai a casa! ideal per la calor! petons
ResponEliminaAquests tipus d'amanides són fantàstiques per a aquests dies de calor! que només et ve de gust cosa fresca i ràpida de preparar! petons
ResponEliminahummmmmmmmmmm te questa molt gustosa
ResponEliminaDoncs té molt bona pinta! Jo no els he barrejat mai els fumats, una costum com una altra. A casa ens agraden molt, així que la provaré. Gràcies!
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/