COSTELLA DE PORC ADOBADA I CUITA A LA BRASA
INGREDIENTS
4 barnilles de costella de porc
Pebre vermell de la Vera
Pebre negre molt
Oli d’oliva
Sal
Quan compro la costella abans de preparar-la, si
té massa greix, en trec una mica, doncs després en posar-la a la barbacoa, no
va gaire bé fa flamarada, es fumeja i es torna negra però serà crua.
La salpebrem per tots costats, la posem a un
bol, l’amanim amb un fil d’oli i
l’arrebossem amb el pebre vermell. Deixem a la nevera unes vint-i-quatre
hores, girant-la de tant en tant, si fes falta podem posar-hi una mica més
d’oli.
Quan la tinguem que coure només hem de
treure-la del bol i deixa que perdi una mica de
l’oli que pugui porta. Això és per prevenir les flamarades a la
barbacoa.
Un cop a la brasa l’anirem girant fins que la
tinguem al nostre gust.
L’oli que ens ha sobrat de l’adob, l’escalfem i amanim la carn quan la tinguem cuita.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada