PIZZA AMB PERNIL DOLÇ I TRES FORMATGES
INGREDIENTS
150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal
INGREDIENTS PEL FARCIT
100 d de pernil dolç
100 g de formatge Brie
100 g de formatge Camembert
50 g de formatge Emmental ratllat
1 tomàquet
Orenga mòlt
Oli d’oliva
A un bol barregem la Farina Especial Pizza i
la sal, doncs, porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una
espàtula durant un minut. Posem l’oli i pastem a mà sobre el marbre, durant uns cinc minuts.
Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc
temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.
Mentrestant preparem el farcit, tallem el
pernil dolç a trossos, els formatges Brie i Camembert a talls, ratllem el formatge
Emmental.
Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a
mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet
ratllat, un rajolí d’oli i el pernil dolç que ja tenim tallat, anirem posant
els talls dels formatges, empolsinem amb el formatge ratllat i l’orenga mòlta.
Portem la pizza al forn que ja tindrem
preescalfat a 200ºC, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem
al nostre gust.
Quina bona pinta aquesta pizza, tindré que provar aquesta farina suposo que es deu trobar als supermercats. Un petó
ResponEliminaLa pizza casolana és boníssima, i amb pernil dolç i formatge és una clàssica de les que agraden a tothom!. Un petó!
ResponEliminadoncs te la compro! m'agraden les pizzes senzilles però sobretot m'agraden que portin moolt, moooolt formatge! i aquesta té tots els requeriments! bonissima! petons
ResponEliminaUna pizza clàsica però boníssima segur!!! petons
ResponElimina