PIZZA AMB PERNIL DOLÇ I TRES FORMATGES






INGREDIENTS

150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal

INGREDIENTS PEL FARCIT

100 d de pernil dolç
100 g de formatge Brie
100 g de formatge Camembert
50 g de formatge Emmental ratllat
1 tomàquet
Orenga mòlt
Oli d’oliva

A un bol barregem la Farina Especial Pizza i la sal, doncs, porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i pastem a mà sobre el marbre, durant uns cinc minuts.

Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.

Mentrestant preparem el farcit, tallem el pernil dolç a trossos, els formatges Brie i Camembert a talls, ratllem el formatge Emmental.

Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, un rajolí d’oli i el pernil dolç que ja tenim tallat, anirem posant els talls dels formatges, empolsinem amb el formatge ratllat i l’orenga mòlta.

Portem la pizza al forn que ja tindrem preescalfat a 200ºC, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem al nostre gust.



Comentaris

  1. Quina bona pinta aquesta pizza, tindré que provar aquesta farina suposo que es deu trobar als supermercats. Un petó

    ResponElimina
  2. La pizza casolana és boníssima, i amb pernil dolç i formatge és una clàssica de les que agraden a tothom!. Un petó!

    ResponElimina
  3. doncs te la compro! m'agraden les pizzes senzilles però sobretot m'agraden que portin moolt, moooolt formatge! i aquesta té tots els requeriments! bonissima! petons

    ResponElimina
  4. Una pizza clàsica però boníssima segur!!! petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars