PEUS DE PORC CRUIXENTS AMB PERNIL I ESPINACS
INGREDIENTS
2 peus de porc
4 talls de pernil tallats ben fins
Fulles d’espinacs
Vinagre
Vi de Porto
Sucre
Oli d’oliva
Els peus de porc els he comprat bullits. Per
desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos
minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los
amb paper film perquè espeteguen molt). Reservem
Netegem les fulles d’espinacs i les fregim amb
abundant oli, fins que ens quedin cruixents, les deixem sobre paper absorbent.
Posem una mica d’oli a una paella, hi posem
els quatre mitjos peus i els deixem enrossir a foc mitjà fins que els tinguem
daurats pels dos costats. Els retirem de la paella.
A la mateixa paella fem una reducció de
vinagre, vi de Porto i una mica de sucre.
A l’últim moment escalfem els peus, al
emplatar-los han de ser molt calents.
Per servir, a la base del plat posem un tall
de pernil, a sobre unes fulles d’espinacs, a sobre hi posem el peu, salsem amb
la reducció que tenim preparada.
que bo te questa
ResponEliminaQue bons els peus de porc!!!!!
ResponEliminaI la reducció de vinagre i Porto, genial.
Petons
Hola, aquesta recepta ja l’he feta dos cops, a casa ens agrada molt!, fins i tot a la meva mare, que és molt gran i ella els cuinava de forma clasica amb samfaina, aquesta manera li encanten!
ResponEliminaUn bon blog
Mercè
,