CLAFOUTIS D’ALBERCOCS
INGREDIENTS
3 ous
120 g de sucre
50 g de farina d’ametlla
30 g de Farina
130 ml. llet sencera
300 g d’albercocs nets i pelats
½ cullerada de pols de vainilla
Tallem els albercocs per la meitat, retirant
el pinyol. Reservem
Al got de la batedora posem els ous, el sucre
i la llet. Quan tinguem aquests ingredients ben incorporats, afegim la farina,
la vainilla i l’ametlla, que tenim tamisades, barregem fins que tinguem una
massa lleugera.
Aboquem la barreja al motlle, posem les
meitats d’albercocs i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 160 ºC.,
deixem coure durant uns 30 minuts, o fins que el tinguem ben quallat i al
nostre gust.
Traiem el motlle del forn, deixem refredar,
servim a temperatura ambient. Empolsinem amb sucre en pols per sobre.
M'encantes els albercocs!!! queden pastissos boníssims! jo aquest diumenge vaig fer-los amb una coca fina, res pasta fullada i 20 ' de forn... unes postres boníssimes!!
ResponElimina
ResponEliminaSión i Miquel; Unes molt bones postres, els albercocs són deliciosos a la cuina i aquest clafoutis sembla d'una elegància al paladar molt elevada.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Que bo!!! i jo sense berenar!!! En serio, t'ha quedat espectacular. Petonets.
ResponEliminaQue bons el albercocs!!!
ResponEliminaAixí no els i fet mai.
Gaudim de la quantitat de fruites de temporada.
Un bon pastís.
Només he provat el clafouti de cireres, però estic segura que aquest d'albercocs ha d'estar tant o més bo, a mi m'encanten! un petó!
ResponEliminaJo no menjat mai clafouti però estic segura que ha de ser molt bo!! Només cal veure la foto!! Tinc ganes de posar-m'hi :) Gràcies per compartir la recepta!!
ResponEliminaUna abraçada