TRENA DE GAMBES I XAMPINYONS
La Isabel i el Josep han proposat que aquest
més per el repte DEL BLOG AL PLAT, fos el blog de la Mercè “Destapant cassoles”
l’escolli’t .
Desprès de tafaneja força, m’he decidit per
aquesta trena, és fàcil i rapida de fer, amb un resultat boníssim.
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full rectangular
250 g de gambes pelades
5 palets de surimi
1 ceba tendra
1 gra d’all
8 xampinyons
I ou
Oli d’oliva
Sal
Sèsam
En una paella saltem les gambes amb un gra
d’all picat. Salem i reservem.
En la mateixa paella sufragui’m la ceba
tallada i hi afegim els xampinyons tallats a bocins, salem i retirem la mica
d’aigua que han deixat els xampinyons. Deixem refredar.
Afegim els palets de surimi tallats a
trossets.
Estirem la massa de full sobre el mateix paper
i sobre la safata del forn. Fem els talls al costat, en diagonal i omplim
l’espai del mig amb el farcit.
Tanquem les tires alternant-les sobre la part
central, per fer-ne la trena.
Pintem amb ou batut i escampem el sèsam per
sobre.
La portem al forn que ja tindrem preescalfat a
190 ºC, deixem coure uns 30 minuts, o fins que la tinguem al nostre gust.
Que bé Sión!, aquesta és una de les meves receptes preferides per a fer quan venen familia o amics a casa. Et fa quedar molt bé sense gaires complicacions!, i amb aquest farcit....ummm... Com sempre, t'ha quedat molt ben presentada.
ResponEliminaT'agraeixo moltíssim que hagis participat i m'hagis fet tan feliç!. Una abraçada!
T'ha quedat magnífica aquesta trena!!!
ResponEliminaJo també me la vaig estar mirat, però al final m'he decidit per una altra recepta! Això no vol dir que ben aviat la faci :-)
PTNTS
Dolça
Molt bona tria aquesta trena, amb un farciment molt bo. La pasta de full es sempre molt ùtil, per dolç i per salat.
ResponEliminaPetons.
La Mercè és la reina de les trenes, però ara li ha sortit competència, t'ha quedat preciosa!
ResponEliminaM'encanten aquest tipus de receptes que permeten moltes variacions! Aquesta ha d'estar deliciosa! Me l'apunto també! Una abraçada!
ResponEliminaMolt bona elecció! Són plats que queden boníssims i agraden a tothom! Ptons!!
ResponElimina