CALAMARS AMB ELS SEUS FIDEUS I SALSA DE TINTA
INGREDIENTS
3 calamars
1 ceba petita
¼ de pebrot verd
Tinta de calamar
I raig de vi blanc
1 raig d’aigua
Sal
Netegem els calamars, a dues de les bosses els
fem uns talls als costats, per evitar que se’ns recargolin. Reservem les potes
i les puntes per altres preparacions.
L’altra bossa la tallem amb, la maquina, per
aconseguir-ne uns fideus ben prims. Reservem
Preparem la salsa de tinta de calamar, sufragui’m
la ceba i el pebrot verd, tallats a dauets, a continuació hi aboquem el vi
blanc i l’aigua, donem unes voltes, posem la tinta, remenem molt bé, deixem
coure uns minuts. Passat el temps, triturem amb el túrmix, passem pel colador
xines i reservem.
Posem una planxa al foc amb unes gotes d’oli,
quan la tinguem calenta posem, els calamars deixem coure per tots costats fins
que els tinguem al nostre gust. Uns moments abans de treure’ls, hi posem els
fideus, els hi anem donant voltes, és molt rapida la cocció.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada