PATATES FARCIDES DE BOTIFARRA DE PEROL
INGREDIENTS
2 patates grosses
200 g de botifarra de perol
Oli d’oliva
Pebre negre
Formatge ratllat
Posem una olla amb aigua al foc, rentem les
patates i les bullim senceres i amb la pell, fins que quan les punxem amb un
ganivet ens surti sol, sempre procurant que no se'ns trenquin.
Mentrestant anirem esmicolant la botifarra de
perol a una paella amb una gota d’oli.
Quan tinguem les patates cuites les partim per
la meitat al llarg, i buidem una mica.
Aixafem la patata que hem tret, la barregem amb
la botifarra de perol, tornem a omplir la patata i espolsem amb formatge
ratllat.
Uns moments abans de servir gratinem una mica.
ResponEliminaSión i Miquel; Unes bones patates, acompanyades d'una bona botifarra del perol, és una molt bona desició, per menjar un bon àpat, contundent i deliciós.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
El conjunt patata i botifarra de perol es deliciós!!!
EliminaUna abraçada
Uy quina bona pinta, m'apunto la recepta, a casa triomfa!!
ResponEliminaQuedem molt bé, si les proves ja em diràs!!
EliminaPetons