TATAKI D’ESCALOPES DE FOIE
INGREDIENTS
4 escalopes de Foie gras
Sèsam blanc torrat
75 ml de salsa de soja
1 cullerada sopera de sucre de canya
1 cullerada sopera de suc de llima
Ratlladura de pell de llima
Gingebre
Preparem la reducció de salsa de soja, a un
cassó aboquem la salsa de soja, el suc
de llima, el sucre de canya i ratlladura de gingebre. Portem el cassó al foc, a
la mínima potencia fins que tinguem la reducció a textura de xarop.
Descongelem les escalopes en una safata fora
de la nevera durant uns cinc minuts.
Les arrebossem prement molt bé per tots costats, amb
el sèsam que ja tindrem torrat.
A una planxa calenta les marquem pels dos
costats. Seguidament les enfornem durant 3 minuts a 180 ºC, que tindrem
prèviament escalfat.
Disposem una escalopa a cada plat. La tallem
en quatre trossos. I l’amanim amb la reducció de salsa de soja.
Aquesta recepta ens la van ensenyar de fer a la
presentació de la firma RougiÉ, és espectacular!!
Uy quin vici!!!
ResponEliminaI tant de vici!!!
EliminaPetons
Me acuerdo perfectamente que estaba divino de esta manera.
ResponEliminaUna abraçada
Si que esta divino, a toda la familia nos gusta mucho!!!
EliminaUna abraçada
A mi el foie m'agrada de totes maneres...i a una de les meves filles encara més...en fi...que per naltros aquest plat seria una perdició!! Petonarros!
ResponElimina