MONGETES DE SANTA PAU AMB CLOÏSSES I GAMBES
INGREDIENTS
400 g de mongetes de Santa Pau cuites
6 gambes
250 g de cloïsses
½ pebrot vermell
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
2 grans d’all
1 copa de vi blanc
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Pelem i piquem la ceba i l’all. Pelem la
pastanaga, rentem el pebrot i els tallem a daus petits.
Posem al foc una cassola amb una mica d’oli, sufragui’m
l’all, quan comenci a canviar de color, hi afegim la ceba i la pastanaga.
Deixem sufragi uns instants, afegim el pebrot, deixem uns minuts.
Mentrestant ratllem el tomàquet. Quan el
sofregit del pebrot comenci a agafar color, afegim el tomàquet, deixem coure 5
minuts més a foc, mitja.
Quan tinguem el sofregit acabat, el triturem i
passem pel colador xines, el tornem a la cassola, hi posem les gambes només
volta i volta, les retirem. Afegim el vi i l’aigua, quan comenci a bullir hi
posem les cloïsses. Tapem i esperem que s’obrin.
En aquest punt posem les mongetes, remenem, posem-hi
les gambes, tapem i deixem coure uns cinc minuts.
Una combinacion muy buena y que gusta si o si.
ResponEliminaBona setmana
Si que agrada molt!!!
EliminaUna abraçada
Què bo!! no sóc massa de mongetes però un platet d'aquest t'asseguro que me'l menjava! petó
ResponEliminaL’avantatge és que de mongetes en pots agafar més o menys, si et deixen, jejeje
EliminaPetons
ResponEliminaSión i Miquel; Un mar i muntanya contundent i amb molts bons catadors al voltant d'aquest plat.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Un plat molt bo i amb uns catadors amb gana!!!
EliminaUna abraçada
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina