CARPACCIO DE BULL BLANC AMB POMA I FETGE GRAS
INGREDIENTS
200 g de bull blanc
100 g de fetge gras
1 poma Grand Smith
Créixens
Oli d’avellanes
Avellanes torrades
Sal en escates
Tindrem el fetge gras congelat, per poder-lo
ratllar bé amb el micró ratllador.
Per preparar l’oli d’avellanes, triturem molt
fines unes avellanes torrades, les posem a un bol amb oli. És important fer-ho
el dia abans.
Tallem el bull ben fi amb, la maquina, traiem
la pell.
Rentem la poma i la tallem a làmines molt
fines.
Netegem els créixens.
Trenquem unes quantes avellanes a trossos.
Al plat per servir, fem un llit amb talls de
bull, a sobre posem els créixens, a sobre els talls de poma, ratllem el fetge
gras i també en fem uns petits encenalls.
Amanim amb l’oli d’avellanes que tenim
preparat, també hi escampem unes avellanes trencades i unes escates de sal.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada