CREMA DE PÈSOLS AMB PERNIL
INGREDIENTS
750 g de pèsols desgranats
4 talls de pernil
Brou de pollastre
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
A una olla amb abundant aigua, blanquegem els
pèsols uns segons. Els escorrem i els posem a un bol amb aigua i glaçons.
A la mateixa olla posem a bullir el brou.
Afegim els pèsols, quan comenci a bullir el brou, incorporem els pèsols, quan
arrenquin a bullir, retirem del foc i triturem. Rectifiquem de sal i pebre.
Passem la crema pel colador xines.
Per servir, al plat soper, posem la crema de
pèsols, a sobre les tiretes de pernil i ragem amb un raig d’oli.
ResponEliminaSión i Miquel; Benvinguda sigui aquesta crema de pèssols d'un gust suau acompanyat del pernil que fa que tingui una mica mes de consistència.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Una crema que em el temps que tenim ve molt de gust!!
EliminaUna abraçada
Quina delicia de crema!! I mes amb els pesols tan bons que es poden trobar ara. Petons
ResponEliminaAra és un bon moment per preparar-la!!
EliminaPetons
Tot i que a mi els pèsols no m'acaben de fer el pes...aquesta crema esta dient..."comeme"!!!
ResponEliminaPetons
Igual si la proves t’agrada GEMMA!!
EliminaPetons
M'encanten els pèsols, t'ha quedat genial!
ResponEliminaI molt bona si agraden els pèsols!!
ResponEliminaPetons