CREMA DE PÈSOLS AMB PERNIL





INGREDIENTS

750 g de pèsols desgranats
4 talls de pernil
Brou de pollastre
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

A una olla amb abundant aigua, blanquegem els pèsols uns segons. Els escorrem i els posem a un bol amb aigua i glaçons.

A la mateixa olla posem a bullir el brou. Afegim els pèsols, quan comenci a bullir el brou, incorporem els pèsols, quan arrenquin a bullir, retirem del foc i triturem. Rectifiquem de sal i pebre. Passem la crema pel colador xines.

Per servir, al plat soper, posem la crema de pèsols, a sobre les tiretes de pernil i ragem amb un raig d’oli.


Comentaris


  1. Sión i Miquel; Benvinguda sigui aquesta crema de pèssols d'un gust suau acompanyat del pernil que fa que tingui una mica mes de consistència.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una crema que em el temps que tenim ve molt de gust!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Quina delicia de crema!! I mes amb els pesols tan bons que es poden trobar ara. Petons

    ResponElimina
  3. Tot i que a mi els pèsols no m'acaben de fer el pes...aquesta crema esta dient..."comeme"!!!
    Petons

    ResponElimina
  4. M'encanten els pèsols, t'ha quedat genial!

    ResponElimina
  5. I molt bona si agraden els pèsols!!
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars