CALAMARS FARCITS DE PEU DE PORC
INGREDIENTS
2 calamars mitjans
1 peu de porc bullit
1 ou
1 cullerada de farina
Sal
Pebre negre
Oli d’ oliva
PELS ESPINACS
200 g d’espinacs
1 all laminat
20 g de pinyons
½ gotet de vi ranci
Netegem els calamars, separem les potes i les
ales, reservem els tubs dels calamars. Piquem les potes i les ales i les salten
a una paella amb una mica d’oli i l’all picat, deixem coure un parell de minuts
a foc viu.
El peu de porc l’he comprat bullit. Per
desossar-lo emboliquem les dues meitats amb paper film i les posem al microones
uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important
embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt).
Quan el tinguem net d’ossos, el tallem molt
petit i el posem a la paella amb les potes i les ales dels calamars, saltem-ho
tot durant un parell de minuts més.
Aboquem tot el contingut de la paella a un bol
ample, perquè es temperi una mica, passats uns moments, barregem amb la farina
i l’ou. Un cop ho tinguem ben barrejat, omplim una mànega, amb aquesta barreja,
farcim els calamars i els deixem reposar unes dues hores a la nevera perquè
gelifiqui.
Passat el temps tallem els calamars en
rodanxes d’uns tres centímetres i els enrossim a una paella amb una mica d’oli,
per les dues cares.
A un altra paella daurem l’all amb una mica
d’oli, afegim els espinacs, els pinyons i el vi ranci, deixem coure uns minuts
perquè s’amari tot i s’evapori l’alcohol.
Per emplatar, fem un llit amb els espinars i
posem les rodanxes de calamars farcit a sobre.
mmmmmmmmm, això cal tastar-ho!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Si el tastes et sorprendrà de lo bo que esta!!!
EliminaPetons
Una gran imaginación artesanal.....muy rico Sión...
ResponElimina
EliminaMoltes gracies Paco, estava molt bo!!
Una abraçada
esto tiene que estar muy bueno, Sion.
ResponEliminaUna abraçada
Estaba muy bueno Miquel!!
EliminaUna abraçada
ResponEliminaSión i Miquel; El trobo molt i molt original, i també, de ben segur d'una suavitat al paladar molt i molt elevada.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
És original, però molt bo i no pararies de menjar-ne!!
EliminaUna abraçada
Un dels farcits més originals que he vist!!! Gran combinació..mar i muntanya total!!! Petonarros!
ResponEliminaEs original, però el proves una vegada i es fa adictiu, això em diu la família!!
EliminaPetons
Primer de tot, felicitats atrassades Sión!!!
ResponEliminaAmb receptes com aquesta no es d'extranyar que et facin un llibre cada any...jeje!!!
Petons
Moltes gracies GEMMA.
EliminaDeu de ser la recompensa per tots els plats que te de menjar-se durant l’any...jejeje!!!
Petons