CALÇOTS ACOMPANYATS DE CUES FARCIDES DE FORMATGE
INGREDIENTS
12 calçots
Formatge Philadelphia
½ llimona
50 cl d’aigua amb gas
50 g de farina
Orenga mòlta
Pebre blanc
Tallem les parts verdes dels calçots i
reservem.
Pelem i netegem molt bé els calçots i els coem
a la barbacoa.
Barregem el formatge amb l’orenga molta, un
polsim de pebre blanc i el suc de la llimona. Posem aquesta barreja a una
màniga pastissera amb una boca ben prima i farcim les cues verdes.
Un cop farcides, les
arrebossem amb una barreja de farina i l’aigua amb gas, que ens quedi com una
tempura una mica consistent. Les fregim a una paella amb oli només volta i
volta.
Servim els calçots acompanyats d’aquestes cues farcides.
Recepta vista a YouTube, adaptada al meu gust.
ResponEliminaSión i Miquel; Una bona i diferent manera de menjar els calçots, amb aquest gust de formatge.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
ResponEliminaSión i Miquel; Una bona i diferent manera de menjar els calçots, amb aquest gust de formatge.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Això de farcir les cues em sembla una idea més que original!!! Petonarros!
ResponElimina