CORS DE CARXOFES FARCITS DE TROMPETES I ROSSINYOLS
INGREDIENTS
8 cors de carxofes
50 ml de brou de pollastre
20 g de mantega
50 g de trompetes de la mort
50 g de rossinyols
50 g de cansalada virada
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
1 llimona
Netegem les trompetes i els camagrocs amb
molta cura de no trencar-los, ja que per la recepta ens interessen sencers. Un
cop nets els reservem, i els posem sobre paper absorbent. Aquest pas no l’he
tingut que fer, doncs en tenia de congelats de la temporada passada.
Tornegem les carxofes i reservant-ne els cors,
amb aigua i una llimona espremuda, perquè no se’ns oxidin.
Posem la mantega a una cassola, un cop la
tinguem desfeta a foc moderat, aboquem-hi les carxofes i deixem sufragi durant
uns minuts.
Afegim el brou de pollastre, apugem el foc i
tapem la cassola. Quan el cor de la carxofa estigui tendre, traiem del foc. Per
controlar la cocció podem punxar amb un palet.
A continuació saltem els rossinyols i les
trompetes amb una mica d’oli durant uns dos minuts. Tallem, la cansalada virada
en lamines fines i la saltegem perquè ens perdi el gruix i ens quedi cruixent.
Farcim les carxofes amb els bolets i la
cansalada. Fornegem fins que estigui calent tot el conjunt. Servim immediatament.
Caram Siòn, quin plat! Segur que esta boníssim!!
ResponEliminaPetons
Estaba boníssim GEMMA!!
EliminaPetons
ResponEliminaSión i Miquel; Quin cant entre les trompetes i els rossinyols al cor, a l'ànima i al paladar¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡ :O)
I tant que cantaban les trompetes i els rosinyols Josepb!!
EliminaUna abraçada
Han de ser molt bones!!!
ResponEliminaSi que estaban molt bones Marina!!
EliminaPetons