CANELONS DE PEIX I GAMBES
INGREDIENTS
250 g de rap
250 g de lluç
250 g de gambes
Farina
Llet
Oli d’oliva
Pasta per canelons
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre
Enfarinem els peixos i els portem a una paella
amb oli, que tenim al foc, donem un parell de voltes sense que arribin a
enrossir. Els traiem, esperem uns moments perquè els puguem manipular. Retirem
la pell, les espines i els esmicolem.
Pelem les gambes crues, les tallem a trossos i
les barregem amb els peixos que tenim esmicolats. Amb part de l’oli que ens ha
sobrat del peix, confitem els caps i les pells. Un cop hagin deixat la seva
substancia, els posem al colador xines, els aixafem i reservem l’essència que
ens queda per barrejar-la amb la beixamel que farem més tard.
Tornem el peix i les gambes a la paella amb
poc oli, salpebrem, afegim una cullerada sopera de farina, remenem uns moments,
hi aboquem un raig de llet, remenem fins que tinguem la textura per poder
farcir uns canelons.
Bullim la pasta dels canelons, i els farcim
del preparat de peixos, posant-los a la safata per anar al forn a gratinar.
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la, afegint-hi l’essència de les gambes, remenem molt bé. Posem unes
cullerades per sobre els canalons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.
ResponEliminaSión i Miquel; Una tría molt ben feta, aquets canelons de peix i gambes. Jo els he fet amb bacallà. Aquets serà questió de provar-los.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Amb bacallà també tenen d’estar molt bons!!!!
EliminaUna abraçada
Una alternativa als clàssics de carn. A mi m'agraden més de peix o d'espinacs, així que me n'emporto un parell ;)
ResponEliminaSon canalons però els canviem els sabors, a casa o agraeixen!!
EliminaPetons
mmm! Que bons que han de ser, aquests canelons!!! Petons
ResponEliminaSon molt bons Marina!!
EliminaPetons
Rap, lluç... gambes, uns ingredients espectaculars per una recepta senzilla i que a tothom fa gaudir. Ja me'n podeu preparar una ració pel tupper :)
ResponEliminaLa propera vegada t’aviso pel tupperjejeje
EliminaUna abraçada
Jo els faig casi igual i son tant bons!!
ResponEliminaPetons
Quedan molt bons !!!
EliminaPetons
Deliciosos!! sin lugar a dudas. Bss.
ResponEliminaSi que estan deliciosos!!!
EliminaBesos
sumpconWdispga Joel Marcellus Crack
ResponEliminareiransiri