PETITS MOS DE CALÇOTS
Després de fer l’ultima calçotada, ens van
sobrar alguns calçots amb els quals vaig preparar aquests petits mos per
acompanyar una cervesa i estaven molt bons.
INGREDIENTS
8 calçots
½ got de cervesa
½ cullerada de llevat
75 g de farina
½ ou
Sal oli d’oliva
Els calçots eren cuits a la brasa. Els pelem i
els tallem a trossos d’uns 3 o 4 cm.
Posem a un bol la cervesa, la farina i el
llevat, barregem-ho.
Quan tinguem la massa, afegim l’ou i remenem.
Afegim-hi la sal i els calçots tallats.
A una paella posem oli, deixem escalfar molt
suaument i anem fregint lentament cullerades de massa amb un tros de calçot,
deixem que s’infli i retirem. Posem sobre paper absorbent.
Al moment de menjar, tornem a fregir els
petits mos a foc fort per daurar-los.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada