CARPACCIO DE CARXOFES AMB ANXOVES
INGREDIENTS
3 carxofes
Una bossa de créixens
Uns filets d’anxova
1 llimona
Vinagre
Oli d’oliva
Sal
Netegem les carxofes, deixant el cor polit al
nostre gust. El tallem per la meitat i amb una mandolina en fem talls prims.
Els anem posant a un bol amb aigua i el suc de la llimona, per què no se’ns
oxidin.
Netegem les anxoves, les desespinem sota l’aixeta
amb un rajolí d’aigua. Les posem a un bol petit amb un raig de vinagre, per
treure la salabror. Passats uns deu minuts, les esbaldim bé i les cobrim d’oli
fins al moment d’emplatar.
Esbaldim els créixens i reservem.
Per servir, al plat fem un llit de carpaccio de carxofa, a sobre posem un grapat de créixens i coronem amb uns filets d’anxoves.
No se m'había acudit fer les carxofes d'aquesta manera amb honque a mi m'agraden!!
ResponEliminaPetons.
Es un altre manera de menjar-les, que a casa els pares sempre s’havien fet. Estan molt bones.
EliminaPetons