TORRADA DE SANT JORDI
Ja tenim aquí la diada de Sant Jordi, podem
aprofitar per prepara aquesta torrada, doncs queda prou bé per l’ocasió.
INGREDIENTS
1 pebrot vermell
1 pebrot groc
2 filets d’anxova
1 cebeta envinagrada
Sal
Oli d’oliva
Escaliven els pebrots a la barbacoa o bé com
tinguem costum de fer-ho.
Quan s’hagin refredat una mica els traiem la
pell i la grana, els amanim amb sal i oli.
Netegem les anxoves, les desespinem sota un
rajolí d’aigua i les amanim amb oli.
Tallem una llesca de pa de pagès, tallem les
dues puntes perquè ens quedi més rectangular. Posem les tires dels pebrots
intercalant els colors simulant la senyera. Enrotllem la cebeta amb dos filets d’anxova i
bon profit.
ResponEliminaSión i Miquel; Una bona idea i també una bona alternativa, per celebrar el Sant Jordi.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Però quina cosa mès boma que has preparat. M'agradat molt.
ResponEliminaPetons.
Molt original! No sempre ha de ser una recepta dolça!
ResponEliminaPetons
Hola!! ja estic aqui. El teu blog també està molt be. Petonets!!
ResponEliminaQuina torrada més bonica! Bona Diada!
ResponEliminaPetonets,
Olga