TORRADES AMB FORMATGE I CAMAGROCS
INGREDIENTS
4 llesques de pa de pagès
200 g de camagrocs
Formatge de cabra fresc
2 talls de bacó fumat
½ gra
d’all
Oli d’oliva
Julivert
Sal
Pebre negre
Netegem els camagrocs, els trossegem i els
saltem en una paella amb un raig d’oli. Reservem (Aquests camagrocs els tenia de la
temporada passada)
Piquem l'all i el julivert en un morter.
Afegim una mica de formatge i treballem-ho amb oli fins que tinguem una textura
de crema. Salpebrem al gust.
Tallem el bacó a trossets. Reservem
Torrem les llesques de pa de pagès i les
dividim en tres trossos.
Amb un ganivet, untem les torrades amb la crema de
formatge, cobrim-les amb els camagrocs saltats i uns tallets de bacó fumat. Ja
podem servir el plat.
En un plis plas tens un entrant la mar de bo!!
ResponEliminaPetons
ResponEliminaSión i Miquel; Un entrant primer plat, que presentat d'aquesta manera queda d'alló tant i tant bé. Bo, bonic i bé de preu.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)