CALAMARSONS AMB PÈSOLS
INGREDIENTS
½ k de calamarsons
2 cebes tendres
½ k de
pèsols
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
A una paella amb un raig d’oli, confitem les
cebes que ja tindrem tallades petites. A mitja cocció empolsinem amb una mica
de sal i una mica de pebre blanc molt, deixem coure fins que la tinguem
transparent.
Mentrestant posem una olla amb aigua i un
polsim de sal al foc. Quan comenci a bullir hi posem els pèsols, els deixem
coure cinc minuts.
Passat el temps els traiem i els refredem amb aigua i gel
perquè no perdin el color.
Quan tinguem la ceba confitada, afegim a la
paella els calamarsons que ja tindrem nets.
Donem unes voltes fins que canvien de color.
Ara és el moment d’abocar-hi els pèsols que ja els tenim escorreguts.
Deixem coure suaument tot el conjunt uns cinc
minuts més i reservem.
Aquesta preparació m’agrada fer-la una bona
estona abans de menjar-la, i escalfar-la al últim moment, guanya molt en boca.
ResponEliminaSión i Miquel; Quant anem a casa dels meus sogres -Tordera- es troben molts llocs del Maresme anunciant pèsols de la "floreta" i ara és el temps, cal aprofitar-los ja que són quant estàn més i més bons.
Un mar i muntanya, aquest, excel·lent per gaudir-ho una bona estona.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Ara que son tan bons hem d’aprofitar per fer bons plats i gaudir-los!!!
ResponEliminaUna abraçada