PINXOS DE GAMBES AMB GAVARDINA
INGREDIENTS
4 gambes
4 talls de bacó
fumat
2 pebrots del
piquillo en conserva
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Broquetes petites
Traiem el cap,
pelem les gambes i salpebrem-les. (Els caps i les pells les podem reservar par
fer-ne un oli o un petit brou per una altra preparació).
Quan comprem el
bacó demanem que ens el tallin primet. Segons com siguin els talls partim-los
per la meitat.
Traiem del seu
oli els pebrots del piquillo, els partim per la meitat, i traiem la grana que porten
dintre.
Estenem sobre el
marbre, un tall de bacó a sobre posem la meitat d’un piquillo i a sobre la
gamba que ja tenim salpebrada. Enrotllem amb el bacó i punxem amb una broqueta.
Farem aquesta operació amb la resta d’ingredients.
Posem un cassó amb
oli al foc, procurant que ens cobreixi tots els ingredients del pinxo. Quan el
tinguem calent, posem els pinxos, esperem uns 3 minuts, els traiem, posem sobre
paper absorbent, i ja els podrem servir ben calents.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada