PINXOS DE GAMBES AMB GAVARDINA






INGREDIENTS

4 gambes
4 talls de bacó fumat
2 pebrots del piquillo en conserva
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Broquetes petites

Traiem el cap, pelem les gambes i salpebrem-les. (Els caps i les pells les podem reservar par fer-ne un oli o un petit brou per una altra preparació).

Quan comprem el bacó demanem que ens el tallin primet. Segons com siguin els talls partim-los per la meitat.

Traiem del seu oli els pebrots del piquillo, els partim per la meitat, i traiem la grana que porten dintre.

Estenem sobre el marbre, un tall de bacó a sobre posem la meitat d’un piquillo i a sobre la gamba que ja tenim salpebrada. Enrotllem amb el bacó i punxem amb una broqueta. Farem aquesta operació amb la resta d’ingredients.

Posem un cassó amb oli al foc, procurant que ens cobreixi tots els ingredients del pinxo. Quan el tinguem calent, posem els pinxos, esperem uns 3 minuts, els traiem, posem sobre paper absorbent, i ja els podrem servir ben calents.




Comentaris

Entrades populars