CARXOFES AMB CANSALADA CUITA A BAIXA TEMPERATURA
Un altre plat amb cansalada cuita a baixa temperatura, acompanyant les ultimes carxofes de la temporada, amb un resultat deliciós.
INGREDIENTS
5 carxofes
Cansalada cuita a baixa temperatura
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt
Tallem uns talls de la cansalada cuita a baixa
temperatura (recepta aquí), la fem a bastonets i reservem.
Netegem les carxofes deixant els cors ben
polits, els tallem a rodanxes i els posem a un bol, cobrim d’oli fins que
quedin ben submergides, perquè no s’oxidin. Espolsem-hi una mica de sal i de
pebre blanc molt, posem una mica d’aigua, tapem amb paper film i portem al
microones a màxima potència durant sis minuts. Deixem reposar uns deu minuts.
Passat el temps les traiem a poc a poc perquè
no es trenquin i les posem sobre paper absorbent, per retirar l’excés d’oli que
puguin porta.
Al plat per servir, fem un llit amb les
rodanxes de carxofa. Mentrestant a una paella posem unes gotes d’oli, quan
sigui ben roent, hi posem la cansalada donem una volta i ja podem posar-la a
sobre del llit de carxofa.
Quin plat més bó!!! M'encanten les carxofes i la cansalada també....M'apunto aquesta recepte i la de la cansalada a baixa temp. Moltes gràcies i un petonet
ResponEliminaCelebro que t’agradin els dos productes i la recepta!!
EliminaPetons
Perdona, ho fas amb bosses per al buit i per poder cuinar no? Es que jo nomes tinc de fer el buit. Gràcies.
ResponEliminaSi, si ho faig amb les bosses de fer el buit per poder-hi cuinar, i amb una olla amb aigua calenta que nomes cobreixi el producte, que no passi de 80º durant 3 hores i mitja, deixant dins la cassola fins que l’aigua sigui ben freda.
EliminaMoltíssimes gràcies!
Elimina